Home Sport Prskalo: Na svadbi sam saznao da nisam više član Rijeke

Prskalo: Na svadbi sam saznao da nisam više član Rijeke

901
0

Najtrofejniji igrač u povijesti Rijeke, Andrej Prskalo u velikom intervjuu osvrnuo se na karijeru, ali i o oproštaju od kluba koji nije bio iz snova.U Rijeci je bio 17 godina. Od 11 trofeja Rijeke, on ih ima sedam, donosi Sportklub.

Ipak, najtrofejniji igrač u povijesti Rijeke saznao je kako nije više dio te iste Rijeke na vjenčanju od suigrača u Zagrebu.

“Bili smo na svadbi kod Domagoja Pavičića kada mi je team manager rekao da nisam na popisu igrača koji idu na pripreme”, otkrio je u velikom intervjuu Prskalo za Germanijak.

Dodao je kako ga nitko nije zvao, ni Mišković, Palikuča, ni nitko treći.

“Ma nitko. Tamo sam saznao da je moja priča na Rujevici završila. Vidi, slutio sam ja da bi se tako nešto moglo dogoditi. Pričali smo, ali nismo ništa zaključili. I zato se nisam previše iznenadio. Više mi se supruga uzrujala nego ja, ali to je profesionalizam. Mene nešto drugo muči. Pa zar ne bi bilo ljudski da je netko uzeo telefon, okrenuo moj broj i rekao: ‘Prki, odlučili smo tako i tako. Hvala ti na svemu, ali odluka je da se ide u novu sezonu s drugim vratarima’. Eto, to sam očekivao barem u ime tih 17 godina koje sam proveo noseći grb Rijeke na prsima. S ponosom u svakoj utakmici. Barem tu neku ljudsku gestu, malo poštovanja i razgovor. Nisam ga dobio. I onda saznam na svadbi od Pavičića. Tužno. U najmanju ruku tužno i razočaravajuće”, rekao je Prskalo.

Za Sportklub je otkrio kako ima interesa za njega.

“Javili su mi se neki klubovi, pokazali su zanimanje. I meni su neke opcije interesantne, ali dok nije nešto na papiru, ne vjerujem nikome. Puno puta sam se opekao da bih vjerovao riječima. Kada bude na papiru, onda ćemo slaviti.”

Priznaje da mu se nije javio Damir Mišković.

“Već neko vrijeme se ne javlja. Prije je znao okrenuti moj broj, pustiti poruku. ali toga je bilo sve manje. Iskreno, nisam niti očekivao njegov poziv.”

Otkrio je i da mu je zbog jedne utakmice na kojoj ga nije bilo posebno žao.

“Čitav život navijam za Milan. I onda se ozlijedim dan prije utakmice na San Siru. Gledam se u ogledalo i mislim si, pa jel’ moguće da mi se ovo događa. No, hajde, branit ću u uzvratu. I onda sam imao neki kiks protiv Hajduka i Kek me maknuo s gola. I tako sam ja svoj Milan protiv svoje Rijeke gledao s klupe. Baš sam pehist.” rekao je Prskalo, a donosi Sportklub.

Previous articleTko je raketirao Mjesec? NASA snimila dva ogromna kratera: ‘Bio je to udar drugačiji od bilo čega dosad‘
Next articleRijeka bolja od Radničkog Kragujevac, teška ozljeda Galešića!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here