Home Vijesti Prvi istup Dankine majke od nestanka djevojčice: “Odgovorit ću na sve laži...

Prvi istup Dankine majke od nestanka djevojčice: “Odgovorit ću na sve laži i nebuloze!”

348
0
f 32854819 1280
f 32854819 1280

Ivana Ilić, majka nestale dvogodišnje Danke, obratila se za Nova.rs, izražavajući svoju nadu i želju da se njezina kći što prije vrati kući. U istom intervjuu, istaknula je frustraciju zbog širenja raznih spekulacija i “nebuloznih” informacija o njoj i suprugu u medijima.

“Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što prije pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno, i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga”, rekla je Ivana.

Komentirajući vještačenje njezinog mobitela i navode pojedinih medija koji tvrde da je pretraživala granične prijelaze prije nestanka Danke, Ivana je istaknula da su takve tvrdnje netočne.

“Telefon je bio na vještačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dijete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti”, kaže Ivana.

Što se tiče snimke iz Beča na kojoj se vidi djevojčica slična Danke, Ivana je rekla da ju je pogledala, ali da ne može davati komentare o tome zbog istrage.

“Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što prije zagrliti naše dijete”, rekla je i dodala da ne želi ni pomisliti na mogućnost da ona nije dobro i da joj se nešto dogodilo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here