Home Mozaik PRVI MAČAK GRADA RIJEKE pao s balkona gradske uprave!

PRVI MAČAK GRADA RIJEKE pao s balkona gradske uprave!

3496
0

Tragom informacije da je jutros došlo do nezgode s Prvim Mačkom Grada Rijeke, koji je početkom godine spašen iz prihvatilišta i od tada živi u kabinetu gradonačelnika Obersnela, zatražili smo podrobnije informacije o cijelom slučaju.

Informacija o incidentu nam je potvrđena. Srećom, Mačak Miško i dalje je u uredu gradonačelnika i dobro se osjeća.

– Miško, znatiželjan kao i svaka mačka, danas je zaista skočio s prvog kata zgrade gradske uprave, no u doskoku je pokazao poznatu mačju spretnost i dočekao se na noge te odmah potom ušetao u zgradu Grada Rijeke i prilično iznenadio djelatnice na porti. Miško je nakon toga vraćen u gradonačelnikov ured, u kojem i inače stanuje. Odmah po povratku u svoj ured/dom, navalio je na zdjelicu s hranom budući da su ga netom završeni alpinistički poduhvati očito iscrpili. Obzirom da se Miško odmah vratio u zgradu u kojoj živi, za pretpostaviti je da nije imao plan za bijeg već se radilo o istraživanju i igri koje voli svaka mačka, odgovorili su nam iz Grada Rijeke.

– Miško je dobro, ponaša se kao da ništa nije bilo i nije bilo potrebe za posjetom veterinaru, zaključuje se u odgovoru na naš upit.

Mačak Miško danas nakon incidenta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here