Home Najnovije Prvo govorio da će sj**ati Vatrene, pa se naklonio Luki Modriću. Provjerite...

Prvo govorio da će sj**ati Vatrene, pa se naklonio Luki Modriću. Provjerite što je kanadski izbornik sada rekao

107
0

Kanada je poražena protiv Belgije 1:0, ali je svojim pristupom i prekrasnim nogometom oduševila nogometni svijet. Mlada kanadska momčad dokazala je da nije slučajno došla na Svjetsko prvenstvo te kako svojom nogometnom predstavom mogu konkurirati najjačim momčadima.

Nakon susreta izbornik Kanade John Herdman je izjavio kako “njegova momčad zasluženo igra SP” te kako će “sje*ati Hrvatsku”. Njegova izjava podigla je puno prašine.

Jednom je prilikom otkrio kako ga je Hrvatska inspirirala zbog sjajnog rezultata na SP-u u Rusiji, a sada je objasnio svoju izjavu nakon utakmice s Belgijom.Netko od novinara dan poslije pitao ga je je li to bila nekorektna izjava prema Hrvatskoj, na što je Herdman odgovorio:

“Odlično pitanje. Da, rekao sam to. Gledajte, takve stvari govorite u strastvenim trenucima kako biste pokušali nadahnuti svoju ekipu. Kad sam dobio pitanje ‘što ste rekli kad ste bili među igračima’, iskreno sam odgovorio. Nije tu baš bilo poštovanja za hrvatski narod i hrvatsku reprezentaciju. Dobro razumijem gdje se mi nalazimo na svjetskoj pozornici, ali došli smo na jednu višu razinu i pokušavam uvjeriti svoje igrače da budu neustrašivi i da pokažu sve što znaju”, rekao je Herdman i dodao:

“Nisam mislio pokazati nepoštovanje prema hrvatskoj ekipi i hrvatskom narodu, ali na kraju dana to je način razmišljanja koji će Kanada imati i koji mora imati ako želi osvojiti tri boda protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu. Takav način razmišljanja imali smo i protiv Belgije, tako i moramo. To je dio ‘nove Kanade'”.

Na kraju je dao veliki kompliment Vatrenima i posebno istaknuo našeg kapetana i najboljeg igrača, Luku Modrića.

“Igramo protiv najboljeg veznog trija na svijetu. Realno, oni su za mene najbolji. Kemija između njih, to koliko se poznaju, način na koji mogu taktički izdominirati… Oni su najbolji i uzbuđeni smo jako. Bit će im čast igrati protiv Luke Modrića, vjerojatno najvećeg veznjaka svoje generacije. Svi smo uzbuđeni.”

Previous articleINTERVJU 5 PITANJA: PGŽ PO VRHU RAZVIJENOSTI PO SVIM PARAMETRIMA, Zlatko Komadina
Next articleFOTO: Iranci popustili pod pritiskom i pjevali himnu. Ljudi zaplakali na tribinama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here