Home Najnovije Pukla bruka na porođaju: Nazvao suprugu prostitutkom i odjurio, ali nije se...

Pukla bruka na porođaju: Nazvao suprugu prostitutkom i odjurio, ali nije se tu zaustavio

110
0

Jedna majka ispričala je svoju priču o velikoj svađi koju je imala sa suprugom zbog koje je on propustio rođenje njihova prvog djeteta nakon što joj je rekao da je u rodilištu bila neuravnotežena zbog hormona.

U objavi na Redditu 32-godišnja majka priznala je da otac njezine bebe još nije upoznao njezino dijete nakon što se požalio da joj je bilo “teško” tijekom trudnoće.

Žena je bila toliko uvrijeđena da je rekla da ga je izbacila iz sobe i odbila mu dopustiti da svjedoči rođenju svoje kćeri.

– Bili smo zajedno u rađaonici, sve je prošlo dobro, jako je boljelo, ali on je bio velika podrška – počela je novopečena mama svoju objavu.

Rekla je da je primalja postavljala pitanja kako bi joj olakšala situaciju između poroda i pitala par jesu li uzbuđeni jer se trudnoća bliži kraju.

– Rekao sam da jesam jer mi je bilo teško. Moj muž je rekao: “I meni je bilo jako teško” – napisala je.

Dok je primalja pokušavala promijeniti temu, žena je postavila pitanje pitajući muža što misli.

– Rekao je da je sretan što je gotovo i što će vratiti suprugu i što je hormonski disbalans prošao – rekla je i dodala da je zbog toga toliko povrijeđena da ga je zamolila da izađe iz sobe, što je on u početku odbijao.

– Vikala sam mu da ode, a on je poludio i nazvao me kurvom jer sam ga natjerala da propusti rođenje djeteta i pobjegne – dodala je majka.

Frustrirana majka rekla je da se nije vratio vidjeti njihovu kćer, ali da je trebao doći kasnije tog dana.

Njezina objava izazvala je tisuće odgovora, a mnogi su skočili u obranu novopečene majke rekavši da je ponašanje njezina supruga “neoprostivo”.

– Upravo si rodila čovjeka! Doživio je orgazam i držao te za ruku. Ti se napori ni na koji način ne mogu usporediti. Rekao je nešto okrutno, neoprostivo i pogrešno. Ima puno isprika i promjena u ponašanju – napisala je jedna osoba.

– Ako mu to toliko znači, mogao bi se ponašati kao partner koji svoje glupe, uvredljive i ponižavajuće šale podržava i zadržava za sebe. Trudnoća je teška i svaki muškarac koji ne može svojoj supruzi odati priznanje koje zaslužuje za ono što je učinila, ne bi trebao biti u rodilištu – rekla je druga žena.

Drugi su istaknuli da se ženski hormoni ne popravljaju uvijek nakon rođenja bebe, ponekad postanu ‘gori’.

– Muž ne smije ništa znati o ženskim tijelima nakon poroda. Hormonska neravnoteža još neko vrijeme neće biti gotova. Morat će se pripremiti za vožnju ili otići zauvijek – upozorila je treća žena, piše Daily Mail.

Previous articleBračni par obnovio kupaonicu, pa u zidu pronašao čudnu poruku: U njoj je bilo pitanje upućeno njima (FOTO)
Next articleZelenskij: Imamo određeni uspjeh u borbama u Severodonjecku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here