Home Biznis Radno vrijeme trgovina na Uskrs

Radno vrijeme trgovina na Uskrs

706
0

Dućani i trgovački centri prilagodili su svoje radno vrijeme blagdanskim danima pa će tako mnogi od njih Uskrs i Uskršnji ponedjeljak provesti zatvoreni. Donosimo vam pregled radnog vremena svih većih trgovačkih lanaca.

Konzum

Sve prodavaonice Konzuma na Uskrs 31. ožujka i Uskrsni ponedjeljak 1. travnja bit će zatvorene. U subotu 30. travnja njihove prodavaonice radit će prema regularnom radnom vremenu. Super Konzum centri radit će od 7 do 21 sat.

Lidl

Na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak Lidlove trgovine bit će zatvorene, a u subotu rade redovito.

Plodine

Niti Plodine neće raditi ove nedjelje ni na Uskrsni ponedjeljak. U subotu će raditi od 7:00 do 21:00 ili 22:00, ovisno o lokaciji, a detalji su dostupni OVDJE.

Spar i Interspar

Njihove trgovine u nedjelju i ponedjeljak ostat će zatvorene. Subotom će poslovnice Spara i Interspara raditi po regularnom radnom vremenu do 21 ili 22, ovisno od trgovini.

Kaufland

Kao i ostali trgovački lanci i oni Kauflanda ostat će zatvoreni 31. ožujka i 1. travnja. Dan prije najvećeg kršćanskog blagdana Kauflandove trgovine radit će po uobičajenom radnom vremenu.

Studenac

Niti Studenac neće raditi na Uskrs U subotu će raditi standardnim radnim vremenom. Više informacija o radnom vremenu pojedinih prodavaonica možete pronaći OVDJE.

Tommy

Tommy prodavaonice na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak neće raditi, a u svim poslovnicama od 25. ožujka uvedeno je blagdansko radno vrijeme. Koje poslovnice rade i kada će raditi, možete pogledati OVDJE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here