Home Najnovije Ragbijaš slavio pobjedu i skočio u rijeku, pronađen je mrtav.

Ragbijaš slavio pobjedu i skočio u rijeku, pronađen je mrtav.

104
0

Francuski ragbijaš Kelly Meafua (31), igrač drugoligaša USM Sapiac preminuo je u noći s petka na subotu dok je sa suigračima slavio pobjedu.

Nakon što su napustili jedan noćni klub, nesretni ragbijaš je slaveći skočio s mosta u rijeku, a za odmah za njim je skočio i još jedan suigrač ne bi li ga spasio. Svjedok nesretnog događaja ispričao je novinarima francuskog lista La Depeche da je jedva zaustavio trećeg člana društva da ne skoči u rijeku.

Suigrači preminulog ragbijaša su odmah pozvali pomoć, ali vatrogasci su tek uspjeli spasiti ragbijaša Christophera Vaotou koji je skočio za Meafuom. On je pronađen na obali rijeku u stanju hipotermije te je hitno prebačen u bolnicu.

Vatrogasci su tijelo nesretnog Meafua izvukli tek dva sata kasnije. Bit će podvrgnut obdukciji kako bi se utvrdio uzrok smrti, ali i kako bi se vidjelo je li u njegovom tijelu bilo tragova alkohola ili droga.

Podrijetlom iz Samoe, Meafua je stigao u Francusku 2015. godine kako bi se bavio vrhunskim ragbijem. Za reprezentaciju Samoe je nastupio u deset utakmica tijekom 2013. i 2014. godine.

Previous articlePašaliću se smiješi veliki transfer, u igri impresivna ponuda!
Next articleU teškoj prometnoj nesreći troje mrtvih.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here