Home Sport Raić Sudar: Ne znam što radi Selahijev menadžer

Raić Sudar: Ne znam što radi Selahijev menadžer

422
0

U nedavnoj radio emisiji “Pod stijenama Kantride”, sportski direktor HNK Rijeka, Darko Raić-Sudar, pružio je uvid u ključne aspekte zimskog prijelaznog roka te raspravljao o situaciji vezanoj uz jednog od najvažnijih igrača kluba, Lindona Selahija (24).

Raić-Sudar je započeo razgovor ističući da je prijelazni rok u nogometu kontinuiran proces te da igrači nisu samo praćeni tijekom službenog razdoblja. “Svi koji su u nogometu znaju da prijelazni rok traje non-stop, igrači se prate kroz cijelu sezonu, a kad dođe službeni dio, to je samo formalnost da se igrači mogu registrirati i napraviti ugovore”, objasnio je Raić-Sudar.

Klub ne želi oslabiti momčad

Govoreći o mogućim transferima igrača, istaknuo je da klub ne želi oslabiti momčad, ali isto tako mora uzeti u obzir financijski aspekt. “Sigurno nećemo prodavati igrače samo da se prodaju, ponuda stvarno mora biti dobra, da svi budu zadovoljni, ali ne mislimo prodavati igrače u smislu slabljenja ekipe. Isto tako, ako bi netko trebao otići, mora se gledati i njegova zamjena”, dodao je Raić-Sudar.

Posebno je naglasio situaciju vezanu uz Lindona Selahija, ističući da klub trenutno nije primio niti jednu konkretu ponudu za ovog veznjaka. “Lindon je tu, trenira, na pripremama je, ima važeći ugovor do ljeta. Vidio sam dosta napisa, ali nama se nitko, ni iz jednog kluba nije javio vezano za njega”, rekao je Raić-Sudar.

Navodni interes tri turska kluba

Raić-Sudar je prokomentirao i navodni interes triju turskih klubova za Selahija, ističući da klub nije službeno kontaktiran u vezi s njegovim transferom. “Nitko nije konkretno, službeno kontaktirao klub vezano za Selahija. A što radi njegov menadžer, ne znam. Vidjet ćemo što će biti, mi smo pokazali interes za njega, da potpiše ugovor, ali to se nije dogodilo. Pod ugovorom je do lipnja. Klub će ga koristiti po potrebi, to ovisi o treneru i situaciji. Možda se u narednim danima nešto dogovorimo, tko zna”, zaključio je Raić-Sudar.

Naposljetku, Raić-Sudar je podsjetio da Selahijev ugovor istječe u lipnju te je naglasio da će klub donijeti odluke koje odgovaraju situaciji, uzimajući u obzir potrebe momčadi i financijske aspekte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here