Home Najnovije Insajder: Perišić bi za Hajduk mogao potpisati u zimskom prijelaznom roku!

Insajder: Perišić bi za Hajduk mogao potpisati u zimskom prijelaznom roku!

328
0

Pod pretpostavkom da Football London i Alasdair Gold nisu promašili, Ivan Perišić (34) bi mogao preći iz redova Tottenhama u redove Hajduka već u zimskom prijelaznom roku, koji SuperSport HNL-a počinje 18. siječnja i traje do 15. veljače. Ova vijest donosi značajne promjene u karijeri Perišića, koji je do sada ostavio pečat na terenima engleskog kluba, odigrao 50 utakmica te ostvario jedan gol i 14 asistencija.

Trener Tottenhama, Ange Postecoglou, nije štedio riječi o Perišiću, ističući njegovu predanost i radnu etiku. Ipak, jasno je dao do znanja da smatra kako je Perišić već odigrao svoje posljednje minute za njegovu momčad. “Moram biti pošten prema njemu i priznati da naporno radi. Očito je da želi biti u formi za reprezentativne obveze. Njegovo odsustvo za nas je težak udarac. Očekivao sam velik doprinos od njega ove sezone i vidjeli smo u prvim utakmicama koliko može utjecati na igru. Ali da, neće više igrati za nas”, izjavio je Postecoglou.

Perišić bi mogao biti vođa na terenu

Perišić trenutno prolazi kroz proces rehabilitacije nakon operacije koju je morao imati zbog teške ozljede prednjeg križnog ligamenta (ACL) u desnom koljenu. Ova ozljeda dogodila se sredinom rujna 2023. tijekom beskontaktnog treninga. Ipak, unatoč ozljedi, Perišić je pokazao svoju predanost oporavku i želju da se vrati na teren.

Ako do transfera dođe, Hajduk bi dobio iskusnog i kvalitetnog igrača koji bi mogao biti ključan u ostvarivanju ciljeva kluba u SuperSport HNL-u. Njegove sposobnosti, kako u postizanju golova tako i u asistencijama, mogle bi značajno pojačati napad Hajduka. S obzirom na njegovu reputaciju i iskustvo, Perišić bi mogao biti vođa na terenu te pružiti mentorstvo mladim igračima u momčadi.

Prijelazni rok je uvijek vrijeme velikih promjena, a potencijalni transfer Ivana Perišića u Hajduk zasigurno bi bio jedan od najzvučnijih u domaćem nogometu ovog prijelaznog razdoblja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here