Home Mozaik Ravnateljica škole dala otkaz zbog golotinje: Osnovnoškolcima pokazala nešto prirodno, roditeljima ispala...

Ravnateljica škole dala otkaz zbog golotinje: Osnovnoškolcima pokazala nešto prirodno, roditeljima ispala vilica (FOTO)

72
0

Ravnateljica škole u Tallahasseeju na Floridi otpuštena je nakon pritužbi roditelja na lekciju o Michelangelovu mramornom remek-djelu David, koju je jedan roditelj opisao kao “pornografsku”.

Sada već bivša ravnateljica Hope Karaskilla izjavila je za The Huffington Post da zbog “niza nesporazuma” nije poslano uobičajeno pismo kojim se obavještavaju roditelji učenika o ovoj značajki nastavnog plana i programa povijesti umjetnosti u šestom razredu, što je dodatno razljutilo roditelje.

Jedna se majka osjećala vrlo uznemireno i smatrala je da njezino dijete ne bi trebalo gledati poznatu renesansnu skulpturu iz 16. stoljeća, koja prikazuje lik iz Starozavjetne knjige o Samuelu.

Prema Tallahassee Democratu, čarter škola u Floridi već je izgubila tri ravnatelja otkako je otvorena 2020., a Karaskill je tamo bio manje od godinu dana. Školski “Classical Education Model Curriculum” sve je popularniji pedagoški model na Floridi koji zagovara povratak temeljnim načelima zapadne civilizacije.

Previous articleVIDEO: Tuča zabijelila Krk!
Next articleVIDEO Bivši FSB-ovac: Ova dva scenarija čekaju Putina ako izgubi rat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here