Home Vijesti REAGIRANJE: HNS na Trsatu nije u koaliciji s HDZ-om

REAGIRANJE: HNS na Trsatu nije u koaliciji s HDZ-om

3302
0

hdzhnsU tekstu Trsat u kazni jer nije odabrao SDP? objavljenom na portalu Rijeka danas se navodi kako je na izborima za Mjesne odbore u Rijeci, u mjesnom odboru Grad Trsat „Pobjedu je odnesla koalicija HDZ-a i HNS-a“. HNS nije izašao na izbore za MO u koaliciji s HDZ-om niti je poslije izbora koalirao s tom strankom, reagiraju iz riječkog HNS-a.
‘Istina je da je HNS na izborima za Mjesne odbore u Rijeci u svim mjesnim odborima, a tako i u MO Grad Trsat, izašao u koaliciji s Autonomnom Regionalnom Strankom (ARS) i Zelenom strankom (ZS) te je dobio najveće povjerenje Trsaćana. Sukladno tome, istaknuli smo kandidata za predsjednika. HDZ je kao stranka koja je ostvarila drugi rezultat istaknula kandidaturu za potpredsjednika MO-a. Zanimljivo je da je SDP, koji je do tada imao predsjednika, podržao potpredsjednika iz HDZ-a, ali ne i predsjednicu iz HNS-a. Radi li se o koaliciji i kojih stranaka u toj koaliciji, zaključite sami.
Nadalje, na predmetnoj tiskovnoj konferenciji nije prisustvovala predsjednica MO Grad Trsat Jana Sertić (HNS)’, zaključuje se u reagiranju.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here