Home Sport Reala nije bilo nigdje kad je ušao Modrić. Pogledajte što je napravio...

Reala nije bilo nigdje kad je ušao Modrić. Pogledajte što je napravio za pola sata

238
0

Luka Modrić (38) ove sezone je degradiran među rezerve Reala. Legenda je ove sezone od 14 utakmica počela njih tek pet. Tako je i bilo i na najvećem derbiju. Lider Real je gostovao kod aktualnog prvaka Barcelone, koja je od 6. minute vodila 1:0 i dominirala. Real je igrao tako da je Carlo Ancelotti do 63. minute morao zamijeniti čak tri igrača. Jedan od njih bio je nevidljivi Toni Kroos, piše Index.hr.

Barcelona je posebno ubijala Real kroz sredinu, gdje gosti nikako nisu mogli uspostaviti ravnotežu, a kamoli nametnuti svoju igru. Bilo je dakle vrijeme za Luku Modrića. On je odmah po ulasku s klupe od Carvajala dobio kapetansku traku, iako je ovaj i dalje bio u igri. Modrić je za pola sata 500. utakmice za Real pokazao da su godine prolazne, a klasa vječna. Samo trećinu El Clasica odigrao je tako da ga je preokrenuo i Real je golovima Judea Bellinghama slavio 2:1.

Pobjednički u nadoknadi je sretno namjestio Modrić, tako da je njegovo loše primanje lopte u kaznenom prostoru postalo asistencija engleskom fenomenu. “Modrić? Promijenio je utakmicu, apsolutno. Držao je loptu i sve kontrolirao. Da, promijenio je meč”, rekao je Ancelotti nakon preokreta i pobjede u superderbiju. Madridski As piše: “Anđeo Modrić je ušao, a Real poletio.”

Viralne snimke Modrićevih highlightsa pokazuju kako je to izveo.

Previous articleMladi tata podijelio dirljivi ritual sa svojim sinom, ne zna se tko više uživa (VIDEO)
Next articleFOTO: Ovo je Musk objavio na Twitteru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here