Home Mozaik Renovirali kući i ostali šokirani onim što su našli ispod tepiha!

Renovirali kući i ostali šokirani onim što su našli ispod tepiha!

66
0

Bračni par iz Salt Lake Cityja u SAD-u odlučio je obnoviti svoju kuću staru 110 godina, a kada su vidjeli što se nalazi na donjoj strani tepiha, sledila im se krv u žilama!

Ono što muž i žena nisu očekivali je pronaći mrlje krvi ispod tepiha u sobi!

– Danas smo poderali tepih koji je star koliko i sama kuća i otkrili smo da na njemu ima crvenkastih mrlja nalik krvi. Isprva nismo bili sigurni od čega su te mrlje, no nekako je jasno upućivalo da se radi o krvi, a ne, recimo, o vinu. A to povećava količinu krvi – rekla je žena u videu na TikToku.

@hausofaquarius Welp… where do we go from here 😅🥴 #renovation #homeimprovement #haunted #crimetok #SaveIt4TheEndZone #foryou ♬ Pink Soldiers – 23

Od otkrića je paru pozlilo pa su pozvali policiju.

– Policajac nam je potvrdio da se najvjerojatnije radi o krvi, ali je naglasio da bez vještaka i službene provjere ne može znati je li ljudska ili je životinjska – rekla je žena u videu koji je pogledalo više od pet milijuna ljudi.

Kad su lokalni policijski dužnosnici rekli mužu i ženi da ipak neće slati forenzičare jer nikada prije nije bilo nikakvih prijava o sumnjivim aktivnostima ili zločinima u toj kući, supruga je rekla da će muž i ona istražiti o vlastitom trošku i da oni bi i zatim uploadali novu snimku.

Previous articleReal se dvominutnim videom poklonio Modriću
Next articleU 136. kolu igre „Sve ili Ništa“ pogođen je glavni dobitak u iznosu od 80.000,00 eura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here