Home Mozaik Reper se slučajno upucao dok je snimao video za društvene mreže

Reper se slučajno upucao dok je snimao video za društvene mreže

132
0
reper1

Na videu, koji je odmah postao viralan, jasno se vidi kako mladić pjeva i pleše dok rukuje oružjem, a potom skida osigurač i usmjerava pištolj prema glavi…

17-godišnji reper iz Virginije (SAD) umro je slučajno pucajući u sebe iz pištolja dok je snimao video uživo za društvene mreže. Rylo Huncho je pjevao i plesao u priči podijeljenoj na Instagramu. Pametni telefon u jednoj ruci za snimanje scene i pištolj s laserskim pokazivačem u drugoj. No video se prekida u trenutku kad je mladić slučajno povukao okidač.

Smrt uživo

Snimka je odmah postala viralna, izazvavši mnogo nagađanja o tome što se dečku stvarno dogodilo. Ali 15. svibnja stigla je potvrda iz policije Suffolka. 17-godišnjak je preminuo od hica iz vatrenog oružja u glavu koji je ispaljen greškom. Na snimci se jasno vidi kako mladić rukuje oružjem, zatim skida osigurač i upire ga sebi u glavu. I na kraju povlači okidač nakon psovki. Tada snimak postaje drhtav i pametni telefon pada na tlo.

Sin jedinac

Unatoč brzim naporima spašavanja, ništa se nije moglo učiniti za Raleigha Freemana III. To je pravo mladićevo ime. Obitelj 17-godišnjakinje otvorila je akciju prikupljanja sredstava na GoFundMeu kako bi dobila pomoć potrebnu za organizaciju sprovoda. “Moja teta je upravo izgubila svog 17-godišnjeg sina od pucnja u glavu.” Monica Savage i Diane Bryant komentirale su brojne kritike na društvenim mrežama. “Bio joj je sin jedinac! Bila je samohrana majka, ali davala je sve od sebe da se brine za njega.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here