Home Najnovije Riječani, bili ste poslušni. Mamić vam daruje prijateljsku utakmicu reprezentacije…

Riječani, bili ste poslušni. Mamić vam daruje prijateljsku utakmicu reprezentacije…

1551
4

U nedjelju, 9. siječnja, istječe rok za određivanje domaćinstva reprezentativne provjere s Češkom. Ona se ima odigrati 9. veljače, a mjesec prije HNS mora utanačiti proceduru. Prije poznatih događanja oko Skupštine tadašnje/današnje čelništvo Rusanove je obećalo da će reprezentacija Hrvatske igrati protiv Češke u Puli, kao simbolična nagrada za dovršetak gradskog stadiona Aldo Drosina.


Prijateljska utakmica s Češkom, Mamićeva nagrada za poslušnost?

Međutim, zbog stava Puljana da podrže Markovićeva suparnika Štimca utakmica bi se po svemu sudeći trebala odigrati u Rijeci čiji županijski savez kontroliraju Mamićevi sateliti. Biti će to i svojevrsna nagrada za vjernost delegatima iz naše županije Mariju Rubeši i Miroslavu Uljanu koji su na Mamićev mig na nedavnoj skupštini HNS-a poslušno odglasali za ostanak Vlatka Markovića na mjestu predsjednika naciobnalne nogometne organizacije.

4 COMMENTS

  1. jebem ti ovakvu Rijeku i ovakvu repku, pljunem im u facu svima. ORIJENT MACHT FREI!!!

  2. ionako neću ići na utakmicu ,reprezentacija mi se sve više gadi manuel pamić igra odlično ali još nije igrao za dinamo ili hajduk pa nemože ni za repku a prije svih Riječana poziv je između niza niza svih smješnih igrača i MLADEN BARTULOVIĆ hahahahhaha,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here