Home Sport Riječani se sprdaju s Livajinim napuštanjem reprezentacije, Splićani od njega rade žrtvu

Riječani se sprdaju s Livajinim napuštanjem reprezentacije, Splićani od njega rade žrtvu

469
4
Foto: Badbeat

Dan nakon Livajinom iznenadnog napuštanja reprezentacije, društvene mreže su se užarila od memova posvećenih sada već bivšem Vatrenom. Jedni likuju zbog izbacivanja Livaje iz obitelji Vatrenih, a druga strana od najboljeg igrača Hajduka pokušava stvoriti žrtvu.

Za jedne je Livaja sirovina sinonim za nesportsko ponašanje na terenu i van njega, a za druge svetac kojem treba oprostiti poneki nestašluk.

U međuvremenu, Livaja očekuje kaznu zbog prostačkog vrijeđanja dijela stanovnika države koju je trebao predstavljati. Hoće li mu incident na Rujevici pomoći ili odmoći?

Mnogi su mišljenja da će nakon svega kazna biti simbolična kako se ne bi ugrozili ispeglani odnosi između Hajduka i HNS-a.

A možda i u tome leže motivi posljednjeg Livajinog igrokaza.

Previous articlePotez mladoženje o kojem priča svijet, nijedna žena ga neće za supruga: Ovo je napravio na izlasku iz crkve (VIDEO)
Next articleSoldić o Livaji: Nije smio ono napraviti

4 COMMENTS

  1. Mogu vam reći da nam je pun kofer onoga kako netko je dalmatinskog temperamenta pa ti on može psovat oca i majku i to se ne računa.
    A to je nekultura i neodgojenost a temperament imamo i mi samo imamo još odgoj i kulturu.

  2. Glupane , Livaji su psovali sa tribina ničim izazvani. Kreteni . I još nešto , ne spominji ime Dalmacije uzalud , jer….

  3. Da znaš šta sve govore sucima pa ovi pošteno odrade svoj posao a ovom piz… ne smijes nist reci jer on Livaja . Nije on za nogometaša prve lige nego za neku treću seosku gdje krkanluk poželjan.

  4. Divljak je i lik sa tri ine, ali bome i Livaja, kojem ovo nije prvi puta. Taj bi trebao malo poraditi na kontroli bijesa i na svojem riječniku. Divljak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here