Home Vijesti Riječanka pronađena nakon 37 sati

Riječanka pronađena nakon 37 sati

153
5

Riječanka P. H. (25) nestala je u nedjelju nakon zabave. Njen dečko kaže da je silovana. Djevojka se u ponedjeljak oko 17 sati vratila kući. Zaposlenici Jedinice intenzivnog liječenja bolnice na Sušaku u subotu su imali svečanu večeru u hotelu Bonavia. Nakon zabave P.H. se s prijateljicom zadržala u obližnjem kafiću. Malo prije 4 sata pozvale su taksi.
– Došao je bijeli kombi tvrtke Cammeo i taksist joj nije dao u vozilo. Trčala je za njim i pala. Vozač je ipak stao i pomogli smo joj da uđe. Dala sam joj 100 kuna da plati vožnju. Bojala sam se najgoreg – drhtavim glasom izjavila je Radmila Gogić za 24 sata.

Pozlilo joj je u taksiju i vozač ju je nakon samo 100 metara vožnje izbacio na ulicu. Nakon toga su je dva muškarca kraj Autobusnoga kolodvora u Rijeci ugurali u plavi automobil. Odvezli su je do naselja Pećine, gdje su je oba silovali. Poslije su je svu plavu i uplakanu i oni izbacili iz auta, priča Željko Zatezalo (43), dečko Riječanke P.H. (25), kojoj se zameo trag od nedjelje rano ujutro do ponedjeljka u 17 sati, kad se sama pojavila u stanu u Zvonimirovoj ulici u Rijeci.

Mirjana Kulaš iz riječke policije rekla nam je da provjeravaju je li djevojka silovana:
– Provjerili smo sve adrese i razgovarali s njenim prijateljima ne bismo li je pronašli, no vratila se sama. I taksist je bio u policiji, ali zasad nije uhićen.
Voditelj OKC-a PU primorsko Goranske, Valentin Didović potvrdio je da je prijavljen nestanak djevojke, a isto tako i njen povratak kući.
– Mi smo obavili razgovor s oštećenom i mogu vam reći da nije prijavila nikoga za silovanje ili za bilo koje drugo kazneno djelo, dodavši kako nitko nije priveden niti osumnjičen jer nema ni prijave za bilo koje kazneno djelo.

Kosta Minovski, vlasnik Cammeo taksija, kaže da je djevojka iz auta sama izašla s pet mladića nakon što je pijana ometala vozača. Paola iz prijašnje veze ima sedmogodišnjeg sina, kojeg je protekla dva dana čuvala njezina majka. (24sata)

Previous articleBlagdanski program u Palachu
Next article7. sjednica Gradskog vijeća

5 COMMENTS

  1. kad neki kreten ubije nekog jadnika s autom, pijan, s cudom promila u sebi, onda mu stavite inicijale.
    a ovako ime i prezime. zivjeli novinari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here