Home Mozaik Riječki glazbenik (Non)Savvy auterist predstavlja album prvijenac „Slowly getting there“

Riječki glazbenik (Non)Savvy auterist predstavlja album prvijenac „Slowly getting there“

551
0

„Slowly Getting There“ naziv je debitantskog albuma kantautora Dalibor Atlije, izdanog pod pseudonimom (Non)Savvy Auterist. Objavljen je posredstvom švedskog izdavača za male autore Amuseio AB, a svjetlo dana ugledao je 27. ožujka 2020. godine.
Rad na albumu obavio je potpuno samostalno, od pisanja pjesama, preko pjevanja i sviranja, do glazbene produkcije (snimanje, miksanje, mastering, izrada naslovnice i logotipa…). Sav posao odrađen je u lo-fi kućnom studiju u Rijeci.

“Album koji sam napravio sastoji se od 11 pjesama, uglavnom socijalne tematike, no pronaći ćete i pokoju ljubavnu. To je ono što ja jesam, najbolje razumijem, i o čemu ću uglavnom pripovjedati”. – izjavio je glazbenik.
Dalibor Atlija je završio osnovnu školu za klavir te je samouki gitarist, a glazbom se povremeno bavi od malih nogu. Inače je magistar ekonomije i zaposlen je u struci kao komercijalist. Veliki je zaljubljenik u glazbu, filmove, knjige, sport, igre na ploči, povijest, astronomiju, more i šetnje u prirodi.
„Jasno je da u mojoj glazbi ima puno prostora za napredak, već sam i dobio puno korisnih savjeta, a cijeniti ću i svaki novi, no nadam se da joj ne nedostaje iskrenosti.“ – ono je što kaže o svom prvom albumu koji predstavlja glazbu na razmeđi između bluesa i rocka sa snažnim utjecajem zvuka iz ’70-ih godina.
Album „Slowly getting there“ možete pronaći te poslušati na svim većim digitalnim glazbenim servisima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here