Home Sport Rijeka se pojačava lijevim braničem Sportinga?

Rijeka se pojačava lijevim braničem Sportinga?

2725
0

This image has an empty alt attribute; its file name is img_920x5182019_06_26_01_12_01_1567277.jpg

Rijeka je u potrazi za igračem na poziciji lijevog beka. Prošle sezone na njoj je igrao Petar Mamić koji je momčad s Rujevice pojačao na zimu kao zamjena za Leonarda Žutu koji je napustio klub. Međutim, nije se nametnuo pa trener Igor Bišćan traži novo rješenje.

Portugalski Record piše da je Riječanima zanimljiv Abdu Conte, 21-godišnjak iz Gvineje, a klub s Rujevice konkurenciju za njegov potpis ima u francuskom Troyesu i portugalskom Moreirenseu, odnosno Belenensesu.

Conte je igrač Sportinga iz Lisabona u kojem je proveo cijelu dosadašnju karijeru. Conte je samo tri puta bio je u kadru prve momčadi, ali nije odigrao nijednu službenu minutu.

Bio je član svih mlađih selekcija portugalske reprezentacije, a u budućnosti bi se mogao odlučiti za dres Gvineje Bisau, budući da će mu tamo konkurencija biti manja nego u Portugalu.

Iako je za Contea zainteresirano još nekoliko klubova, ima i Rijeka svoje adute. Rijeka je Sportingu prije dvije godine prodala desnog bočnog iz svoje šampionske generacije, Stefana Ristovskog. Jaka veza s Portugalom je i standardni Bićanov stoper Joao Escoval.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here