Home Mozaik Rina trudna s Mrkvicom?!

Rina trudna s Mrkvicom?!

89
0

Kako je Rina u petak prihvatila ponudu da Mrkvicu spasi ispadanja iz showa tako što će na tjedan dana ulogu gazdarice zamijeniti ulogom sluškinje, Big Brother stanare je obavijestio kako Riječanka mora prati suđe, spremati krevete, čistiti i kuhati, a uz sve to ima tri džokera: jednu naredbu može odbiti, jednu naredbu osoba koja joj je to zadala mora učiniti umjesto nje i jednu naredbu osoba koja joj je dala zadatak mora s njom obaviti. Ukoliko Rina želi iskoristiti kviska, to mora reći stanarima kada dobije zadatak, a zatim i Big Brotheru u Ispovjedaonici.

Otkako je nominirana, Monika se ne prestaje žaliti kako ju je strah izlaska jer ne zna što obitelj misli o njezinom boravku u kući, a u razgovoru sa svakim od stanara pojedinačno pokušava doznati tko je u ispovjedaonici izgovorio njezino ime. Jedina joj je utjeha to što smatra da će po izlasku iz showa biti slavna pa će se po kafićima piti u njezino ime, a napravila je i “plan B” kako da ostane unutar Big Brothera. Naime, plan joj je da stane sa druge strane kamera, tj. da piše ili lektorira Big Brotherove tekstove stanarima. Dok je slušala “muke po Moniki”, marljiva Rina pripremala je doručak stanarima.

Prvo se bacila na kuhanje jaja, no onda je shvatila kako nema pojma u čemu se jaja kuhaju. Zatim je, jednako zbunjeno i nespretno, krenula na pravljenje omleta ne skidajući pritom osmjeh sa lica, a kasnije je sjela za stol i počela jesti sve od reda što je izazvalo šaljive komentare o njezinom apetitu. Marko se sjetio kako je Rina još jučer jela lubenicu trpajući je u usta tako da su koštice letjele na sve strane i izlazile joj na nos, dok se Riječanka pravdala izjavama da je u PMS-u. “Pa ti si kraljica! Dvadeset dana si u PMS-u pa pet dana u MS-u! Kad ćeš više u MMS?”, čudio se Marko, dok se inače “nadrkana” Rina cijelo vrijeme smješkala i bila u blaženom stanju. Mrkvica se, pak, našalio kako novine zasigurno već pišu o Rininoj trudnoći.

Na tematskom partiju stanari su bili odjeveni u kostime neandertalaca, a Rina je natjerala Ivana M. da je po guzi lupa umjetnom toljagom te mu kasnije u kuhinji rekla da ona želi imati sina i da se nada da radi mušku djecu. To je bilo potaknuto s pričom da joj, očito, kasni mjesečnica te ako joj još sutra bude pozlilo – nadrljali su. Ornela ima upalu mjehura i zato je dobar dio večeri provela u zelenoj sobi gdje je sa Sašom ogovarala Valeriju koju smatra prljavicom i beskičmenjakom. Kasnije je u Zelenoj sobi Elizabeta rekla Ivanu L. da ne može više biti u njegovom društvu, na što je on rekao da će se onda on maknuti, te je izašao iz sobe, a ona je zaplakala. (index.hr)

Previous articlePerković presretan, Rubčić nesretan…
Next articleŽdrijeb osmine finala LEN Kupa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here