Home Sport Rožman nakon trijumfa: Nije to bilo idealno!

Rožman nakon trijumfa: Nije to bilo idealno!

522
0

Čestitke i jednima i drugima, jako dobra utakmica za prvo kolo nastavka sezone. Svaka čast mojim igračima. Nije to bilo idealno, ali bili smo onakvi kakvi trebamo biti, kompaktni i disciplinirani. Dosta smo toga istrpjeli da bi došli do prilika koje smo onda na pravi način iskoristili u pravim trenucima. Rezultat je sjajan – izjavio je riječki strateg Simon Rožman nakon utakmice.
– Neistić je opet fantastično branio, a bez toga se u Maksimiru ni ne može do pobjede. Na drugoj strani mogli smo čak i dati koji gol više. Pobjeda za samopouzdanje? Imali smo ga i prije utakmice. Mladi smo, bit će tu još i uspona i padova, ali energija i želja su pravi. Na nama je samo da pazimo na ove dečke i usmjeravamo ih na njihovu i korist kluba za koji se tako sjajno bore – rekao je Rožman.

njegov kolega s protivničke klupe poraz je sagledao realno:

– Prije svega treba čestitati Rijeci. Ljudi su odigrali dobru utakmicu, zabili dva gola, pobijedili i svaka im čast. Ono što mi nismo napravili kako treba je realizacija. Koštale su nas neiskorištene prilike u prvom dijelu pa onda i promašeni penal u drugom. A kad je tome tako onda ti momčad koja igra tako odličan nogomet kao Rijeka složi kontre i polukontre, zabije dva gola i na kraju si poražen. Nevistić je odličan golman. Na žalost, danas je bio na drugoj strani – objašnjavao je poraz Dinamov trener

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here