Home Sport Rožman uoči Kolosa: Odlučivat će sitnice

Rožman uoči Kolosa: Odlučivat će sitnice

465
0

Nogometaši Rijeke u četvrtak (Stadion HNK Rijeka, 20.45 sati) dočekuju Kolos iz Kovalivke u utakmici trećeg pretkola Europske lige.

– Ispred nas su dvije utakmice polufinala i finala Svjetskog prvenstva do naših snova. Tako se i pripremamo. Imamo dovoljno iskusnih igrača koji znaju što nas čeka, a ujedno imamo puno mladosti i energije i igrača koje se žele dokazati, rekao je Simon Rožman u najavi europskog ispita.

– Bit će neizvjesna utakmica i odlučivat će sitnice. Kolos u zadnjih sedam utakmica ima šest pobjeda, pobijediti Arisa u Grčkoj nije mala stvar. Najviše razmišljamo o sebi. Ako budemo pravi i idemo s inatom, uvijek kada smo to napravili u bitnim utakmicama, na kraju smo slavili. Kolos je opasna ekipa s nizom iskusnih igrača, rekao je Simon Rožman.

Za Franka Andrijaševića ovo će biti debi u europskim utakmicama u dresu Rijeke.

– Spreman sam igrati na bilo kojoj poziciji, tako i u vršku napada ako bude trebalo. Ne osjećam pritisak uoči utakmice, pokazali smo da smo najbolji kada igramo kao kolektiv. Vjerujem da ćemo biti na pravoj razini i da se možemo nadati velikim stvarima, rekao je Franko Andrijašević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here