Home Mozaik Rus je proveo 5 dana u zatvorskoj izolaciji bez hrane i vode...

Rus je proveo 5 dana u zatvorskoj izolaciji bez hrane i vode pa je uslijedio još veći šok

109
0

Dana 7. studenog Jevgenij je zaprosio svoju djevojku usred stanice metroa VDNK. Tog dana Rus je odlučio organizirati neobičnu proslavu te je svoju voljenu pozvao u podzemnu željeznicu. Donio je stol, stolice, hranu i sve namjestio za svoju voljenu. Sjedili su i uživali, a onda je on kleknuo i zaprosio je da se uda za njega. Ona je pristala, no mladoženjino slavlje završilo je njegovim uhićenjem.

  • Ovo je užasno. Bilo je čak i uvredljivo što se to dogodilo nakon zaruka u metrou. Napisali smo im objašnjenje i rekli da nema alkohola, sve je normalno i civilizirano. Policajci su otišli i rekli da dođemo navečer u postaju. Ali nismo otišli”, rekao je Jevgenij koji je djevojku zaprosio u metrou.

Sljedeći dan, kada je momak otišao na posao sa svojom zaručnicom, privela ga je policija. Snage sigurnosti nisu optužile samo mladića, već i njegovu djevojku. Optuženi su za prekršaj – sitno huliganstvo.

“Pokušali su mi staviti lisice, bila sam u šoku. Rekao sam im da neću bježati. Pokušali su mi uzeti telefon i odnijeli su ga u policijsku postaju. Danima smo čekali suđenje. Kao rezultat toga, djevojka je kažnjena s tisuću rubalja, a ja sam uhićen na 5 dana. Odmah su me odveli u izolaciju. Tamo nije bilo ni hrane ni ičega. A onda su nas odveli u Saharovo”, dodao je Evgenij.

Prema Jevgeniju, on se ne planira žaliti upravi moskovskog metroa niti kontaktirati gradonačelnika grada Sergeja Sobjanina. Redakcija ruskih medija poslala je zahtjev press službi Uprave za unutarnje poslove moskovskog metroa da razjasni detalje onoga što se dogodilo, ali nisu dobili odgovor.


Previous articleKaroglan se sastao s Kalinićem
Next articleSnimili selfie u restoranu, pa uhvatili nešto jezivo u pozadini: nitko nema objašnjenje za ovaj fenomen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here