Home Mozaik Ruska manekenka se požalila na loš tretman na natjecanju Miss Universe: “Svi...

Ruska manekenka se požalila na loš tretman na natjecanju Miss Universe: “Svi su me izbjegavali”

169
0

Miss Rusije je tvrdila da je natjecanje za Miss Universe bilo pristrano u korist ukrajinskih i američkih natjecateljica. Anna Linnikova rekla je da su ‘djevojke iz Ukrajine i Švicarske jednostavno bježale od mene kao od vatre’.

Miss Rusije, koja se natjecala na izboru za Miss Universe koji je završio 15. siječnja, rekla je da je natjecanje bilo “vrlo teško” i da “i dalje prima prijetnje” od Ukrajinaca.
U intervjuu za Večernju Moskvu objavljenom u utorak, Miss Rusije Anna Linnikova rekla je da se “suočila s kontinuiranim nizom uvreda i prijetnji od strane ukrajinskih korisnika društvenih medija” tijekom natjecanja te da se čak suočila s “negativnim komentarima od dugogodišnjih poznanika iz Ukrajine”.
“I mnoge druge su me izbjegavale i klonile me se samo zato što su saznali za moje podrijetlo”, nastavila je. “Djevojke iz Ukrajine i Švicarske jednostavno su bježale od mene kao od vatre!”.

Ispričala je da je, kada je javnost doznala adresu hotela u kojem su odsjeli ona i ostale natjecateljice, dobila prijetnje te se “jako uplašila za svoj život jer je bilo prijetnji fizičkim nasiljem ako budem izašla na pozornicu”.
Linnikova je rekla za Večernju Moskvu kako vjeruje da “sve u vezi s pozornicom među 16 najboljih ima isključivo politički kontekst” i da njezina nemogućnost da stigne do finalne faze natjecanja nije imala “nikakve veze s kvalitetom moje izvedbe”.
Dodala je kako je “vrlo simbolično” što su Amerikanka i Ukrajinka osvojile dvije nominacije te da je “šteta” što ukrajinska natjecateljica koja nije htjela stajati pored nje na grupnoj fotografiji ne bi bolje komunicirala s njom .
Priredba se održala istog dana kada je ruski projektil ubio više od 40 ljudi u stambenoj zgradi u Ukrajini. Ujedinjeni narodi procjenjuju da je više od 7000 civila ubijeno otkako je Rusija napala Ukrajinu prije 11 mjeseci.
“Neke djevojke koje su sudjelovale na izboru Miss Universe nisu znale da je u Ukrajini bio rat”, rekla je Miss Ukrajine Viktoriia Apanasenko prošlog mjeseca.
Apanasenko se nadala da će Miss Rusije izraziti žaljenje zbog ničim izazvane invazije njezine zemlje, ali umjesto toga prišla joj je za selfie “za što mislim da je bilo u propagandne svrhe”.

Predstavnici izbora za Miss Universe nisu odmah odgovorili na upit Insidera za komentar.

Previous articlePolicija: Prijaviti ćemo i HGSS-ovca!
Next articlePovratak u prošlost: Kremlj namjerava preimenovati Volgograd u – Staljingrad

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here