Home Vijesti S neregistriranim vozilom pretjecao preko pune crte, polukružno se okretao nasred kolnika...

S neregistriranim vozilom pretjecao preko pune crte, polukružno se okretao nasred kolnika i bježao policiji

110
0

Policijska ophodnja Policijske postaje Opatija jučer je oko 14.45 sati na području Matulja uočila osobno vozilo marke Citroen, riječkih registracijskih oznaka, kako na prometnici preko puno crte pretječe više vozila.

Kada su policijski službenici pokušali zaustaviti vozača nastavio je kretanje povećanom brzinom ignorirajući pri tome svjetlosne i zvučne signale policije. Također je u velikoj brzini u jednom trenutku nasred kolnika polukružno se okrenuo i nastavio vožnju prema Jušićima i Jurdanima gdje je i napustio vozilo te pokušao bježati.

Policijski službenici su ga odmah zaustavili, a prilikom uhićenja se opirao i ometao policijske službenike u postupanju.

Riječ je o 43-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je osim počinjenih navedenih prekršaja upravljao neregistriranim vozilom te je po završetku postupanja zbog počinjenih prekršaja sankcioniran prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prekršajnim nalogom određena mu je novčana kazna od 1170 eura i oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od najmanje šest mjeseci.

Previous articleŽena zadarskom profesoru: ‘Jesi li ti kontaktirao moje dijete za seks?’ Ovaj podivljao!
Next articleŠpatulom i nožem razbijao gnijezdo stršljena: Nakon par sekundi uslijedio je šok! (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here