Home Mozaik Samohrana majka šefici donirala bubreg: Uslijedio je sramotan obrat koji nitko nije...

Samohrana majka šefici donirala bubreg: Uslijedio je sramotan obrat koji nitko nije očekivao (VIDEO)

521
0

Priča o Njujorčanki Deborah Stevens, samohranoj majci koja je svom šefu donirala bubreg kako ne bi čekala na transplantaciju, a potom dobila otkaz, već godinama potresa svjetsku javnost, a s vremena na vrijeme i postaje viralan.

Debbie Stevens, tada 47-godišnja samohrana majka dvoje djece, donirala je bubreg kako bi spasila život svoje šefice, a kasnije je otpuštena dok se oporavljala.

Jackie Bruscia se požalila Debbie da ne može pronaći donora, nakon čega se Debbie ponudila da joj da svoj bubreg.

Njih su se dvije upoznale radeći u tvrtki Atlantic Automotive Group koja prodaje automobile u New Yorku. Stevenson je u toj tvrtki bio zaposlen dvije godine. Ostavila ju je u lipnju 2010., kada se preselila na Floridu.

Nakon toga, Debbie se odlučila vratiti na Long Island i pitala je Bruciju može li je primiti natrag na posao, što je ona i učinila. Dva mjeseca kasnije Brusja ju je pitao želi li i dalje donirati svoj bubreg.

Kad je saznala da njezin šefica dugo čeka na transplantaciju bubrega, Deborah joj je velikodušno ponudila svoj. Nakon operacije Stevenson je imala komplikacije jer su joj oštećeni živci na nogama pa je mjesec dana bila na bolovanju. Zbog toga se šefica počela loše ponašati prema njoj.

– Ne možeš kući kad god hoćeš. Ljudi će misliti da ovdje imaš poseban tretman – navodno joj je rekla. Nakon toga Brusja se žalio upravi tvrtke, pa je Debbie Stevens dobila otkaz.

– Bila mi je šefica i poštovala sam je. Nisam željela da umre. Ovo je za mene jako bolno iskustvo – rekla je Debbie Stevens.

Previous articleTrenutak kada bijesna lisica napala ženu: Prišuljala joj se s leđa, pogledajte njezinu reakciju (VIDEO)
Next articleIgor Kojić objavio fotku s Popovićem: Hvala Milanu na iznenađenju za rođendan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here