Home Mozaik Igor Kojić objavio fotku s Popovićem: Hvala Milanu na iznenađenju za rođendan!

Igor Kojić objavio fotku s Popovićem: Hvala Milanu na iznenađenju za rođendan!

340
0

Igor Kojić, Severinin bivši suprug, pohvalio se na svom Instagramu da se za svoj rođendan družio s Milanom Popovićem, a otkrio je i da je Severinin bivši partner na rođendan doveo i svojeg i Severininog sina Aleksandra.

Kojić je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj on i Popović poziraju zagrljeni na brodu.

“Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dijete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelijepe godine, neke veze su naprosto neraskidive. Svatko tko je Aleksandrova obitelj i moja je i svako tko je moja obitelj i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i zauvijek. Živjeli!” napisao je Kojić u opis objave.

Podsjetimo, Popović je za Index demantirao navode da je Kojiću za rođendan kupio automobil Audi A8, koji vrijedi oko pola milijuna eura.

“Informacija vam nije točna, ali me i ne čudi s obzirom na to da očito dolazi od Severininog lažljivog tima. Igor je od mene za rođendan dobio ikonu. Pozdrav”, rekao je Milan Popović za Index.

“Severina je očito u strahu da će sada sve njene laži, manipulacije, utjecaj na institucije i ostale nezakonite radnje izaći na vidjelo i zbog toga pokušava diskreditirati svog bivšeg supruga”, dodaje Milan.

Za komentar ovih Milanovih izjava zamolili smo Severinin tim, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Podsjetimo, Kojić i Popović postali su bliski prijatelji. Milan je na proslavu Igorovog rođendana došao sa sinom Aleksandrom, a viđeni su skupa i u restoranu u Puli.

Igor nije objavio fotografije s proslave, no 4. kolovoza objavio je selfie uz poruku: “Winter is coming.” (zima dolazi) Milan Popović 13. kolovoza objavio je identičnu poruku uz ilustraciju putokaza za selo Popovići Kojići pored Knina, što su naši izvori protumačili kao svojevrsnu poruku Severini.

Zanimljivo, Igor Kojić uskoro će biti svjedok na sudu u jednoj od tužbi koje je Milan podnio protiv Severine.

Previous articleSamohrana majka šefici donirala bubreg: Uslijedio je sramotan obrat koji nitko nije očekivao (VIDEO)
Next articleSrpski mediji: Ovo je misica koja je pravila društvo ubijenom Crnogorcu, hodala s bivšom zvijezdom Reala

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here