Home Vijesti Samoubojstvo zbog pritisaka Državnog odvjetništva?

Samoubojstvo zbog pritisaka Državnog odvjetništva?

796
2

Predstavnici Državnog odvjetništva sumnjaju da je Zdenko Belošević, donedavni predsjednik Uprave Diokija, prošli tjedan izvršio samoubojstvo zato što se nije mogao nositi s pritiskom Uskoka koji želi rasvijetliti pozadinu nekoliko, po njima, spornih poslovnih situacija koje su išle na ruku tvrtki Dioki, ispričali su Nacionalu visoki pravosudni izvori.

Moguće je da se od Beloševića u Uskoku očekivalo da objasni tko je i zašto iz vrha HDZ-a tražio od HEP-a i Janafa da na, po njihovu mišljenju, upitan način izlazi u susret i pomaže Diokiju u poslovanju. Belošević je s većinskim vlasnikom Diokija, poduzetnikom Robertom Ježićem, godinama blisko surađivao i najvjerojatnije je znao pozadinu svih poslovnih transakcija u kojima je Dioki sudjelovao, pa tako i onih koje su se događale u vrijeme kada se Dioki pokušavao izvući iz recesijskih problema.

2 COMMENTS

  1. Kome ide u prilog ovava priča? Zašto DO uopće izlazi van s ovakvim “nagađanjima” da ne upotrijebimo ružniju riječ? Kome koristi ovakvo podvaljivanje motiva javnosti? Koga je trebao povezat u svjedočenjima? Ježića i HDZ, eto koga, a vi dalje isčeprkajte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here