Home Vijesti Šef skijališta na Platku: Policija je snimku dobila istu večer

Šef skijališta na Platku: Policija je snimku dobila istu večer

176
0

Alen Udovič, direktor Goranskog sportskog centra, gostovao je u RTL-u Danas, gdje je komentirao napad na HGSS-ovce koji se prošle nedjelje dogodio na Platku. Kaže da je prvi put kad je vidio snimku tučnjave na Platku pomislio na užas i da mu nije nevjerojatno da se jedan takav slučaj dogodio.

“Posebice jer se dogodio nad suradnicima, prijateljima, članovima HGSS-a s kojima godinama surađujemo, desna su nam ruka u vođenju skijališta”, govori.

Navodi dalje da je policija snimku dobila istu večer. “Primio sam dojavu da se događa takvo nešto, naravno da sam zvao 112 i policija je odmah krenula, u roku od manje od pola sata bila je na terenu, odradili što treba, a snimku dobili istu večer, a kasnije im je uručena i službeno u pravom formatu”, kaže.

“Znam da su svi koji su napadnuti pušteni iz bolnice. HGSS-ovac koji je dobio udarac u glavu se ne osjeća najbolje. Isto tako i gospodin kojemu je slomljena ruka je u gipsu. Ni djevojka koja je dobila nekoliko udaraca se ne osjeća baš najbolje. Teško mi je govoriti o kategoriji i kvalificirati njihove ozljede, ali tako sam čuo”, rekao je Udovič na pitanje u kakvom su stanju napadnuti.

Upitan treba li HGSS postati službena osoba kaže da bi po njegovom mišljenju trebao, ali da nije siguran koliko je on relevantna osoba koju to treba pitati. “Rade časno, na usluzi su svima”, rekao je.

Što se tiče driftanja automobilom na stazi, navodi da se takav slučaj ponovi dva do tri puta godišnje. “Najbolje bi bilo da ljudi shvate da ne dolaze na stazu činiti takve stvari, skijaška staza je za skijanje, uživanje na snijegu. Već smo postavili neke prepreke, prilaze gdje možemo zatvoriti, to smo i učinili, na prilazima svim skijaškim stazama zabrana je svim vozilima, ali nekolicina se toga ne pridržava”, dodaje potom.

Previous articleHrvatski boksač prebio protivnika pa prozvao bivšeg peterostrukog prvaka svijeta
Next articleDrmić: Bilo je svega osim nogometa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here