Home Mozaik Seksi baku (53) proganjaju upola mlađi frajeri: ‘Nakon razvoda spavala sam s...

Seksi baku (53) proganjaju upola mlađi frajeri: ‘Nakon razvoda spavala sam s više od 700 ljudi‘

576
0

Loš poljubac mi je znak da me muškarac neće moći dovesti do vrhunca u krevetu, od takvih bježim, otkrila je
Andrea Sunshine (53) iz Londona, seksi baka koju proganjaju muškarci i upola mlađi od nje, kaže kako može predvidjeti hoće li joj odabranik biti dobar u krevetu na temelju samo jednog poljupca.

– Ne puštam ljubavnike u svoj krevet ako prije toga nisu prošli moj strogi test ljubljenja. To je moja nepogrešiva taktika kad su spojevi u pitanju. Odvažna sam, ne volim gubiti vrijeme i biti razočarana. Ako mi odmah ‘ukradu‘ poljubac, a isti me napali – bingo – kliknut ćemo! – izjavila je Andrea.

Ova zgodna baka dvoje male unučadi uvjerena je kako je loš poljubac znak da je muškarac neće moći dovesti do vrhunca u krevetu.

– Ako je poljubac ‘šupalj‘ i bez entuzijazma, suh, s kratkim jezikom koji ne mogu niti dohvatiti, ne ‘zapalim‘ se, ne idem dalje od toga, nego samo smislim neki izgovor i odem – govori Andrea Sunshine, koja ima više od 341.000 pratitelja na Instagramu.
Osim toga, otvorila je profil i na OnlyFans platformi, gdje joj je jedan obožavatelj ponudio čak 20.000 dolara za poljubac.

– Ovaj nepristojan prijedlog… Dotični je čak predložio da mi pošalje avionsku kartu za Grčku kako bih se ondje našla s njim – pohvalila se seksi baka. Ponudu ipak nije prihvatila jer poljubac, kaže, “mora doći prirodno i sam po sebi”.

Ova natjecateljica na izboru za Miss BumBum UK od supruga se razvela prije 18 godina, a od tad je, otkriva, imala puno veza na jednu noć.

View this post on Instagram

A post shared by Andréa Sunshine (@andrea__sunshinee)

– Što se tiče brojeva, to je prilično teško točno pratiti, ali u prosjeku sam izlazila s između troje do petero ljudi tjedno. U pitanju su i dečki i cure jer sam biseksualka… Recimo da je prosjek oko 720 ljudi, s toliko sam ih spavala. Volim dominaciju u krevetu, volim kad me taj netko ostavi dezorijentiranom, bez zraka. Volim kad me pribiju uza zid, grizu za vrat i preuzmu kontrolu. S muškarcima sam podložna, a sa ženama drska – rekla je, a prenosi Daily Star.

Posljednje tri godine je, kaže, u predanoj, ali otvorenoj vezi.

– Takav odnos mi daje dovoljno, a i seks je dobar – dodala je.

Andrea svoj besprijekoran izgled može zahvaliti strogom fitness režimu. Vježba najmanje tri sata na dan pa njezino tijelo prkosi godinama, što znači da joj prilaze puno mlađi muškarci.

– Mladići vole zgodne, zrele dame i stalno me napadaju! Ima tu čak i onih koji su mlađi od 25, ali većina ih ima između 30 i 35 godina. Ne smeta mi kad me zovu fitness bakom, pa što, u odličnoj sam formi i zdrava kao dren, ali nekad mi sva ta pozornost malo ide na živce – zaključila je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here