Home Sport Senegalac iz Barcelone dolazi u HNL?

Senegalac iz Barcelone dolazi u HNL?

817
0

Agent Mousse Waguea, 23-godišnji desni bek Barcelone, traži destinacije za posudbu svog klijenta, a na popisu se nalazi i HNL, piše Achraf Ben Ayad, katalonski dopisnik medijske korporacije beIN Sports. Wagué je Senegalac kojeg je Barcelona 2018. belgijskom Eupenu platila 5 milijuna eura, ali su njegovu karijeru na Camp Nouu unazadile ozljede.

U prvih sezonu i pol uglavnom je nastupao za B momčad, ali je upisao i nekoliko nastupa za prvu ekipu, uključujući i dva u Ligi prvaka, potom je najprije poslan na posudbu u francusku Nicu, a prošle sezone u PAOK. U Grčkoj je igrao standardno, ali je nakon tri mjeseca sve upropastila stravična ozljeda.

U gradskom derbiju protiv Arisa Wagué je izbio loptu s gol-linije i tako spasio svoju momčad, ali se pritom punom brzinom zabio koljenom u stativu. Uslijedila je operacija u Barceloni, a neki su mu prognozirali i kraj karijere. Wagué će se izgleda ipak vratiti nogometu, ali ne u Barceloni nego negdje drugdje, moguće i na terenima naše lige.

Upravo na poziciji koju igra Wague, grozničavo rješenje traže i u Rijeci. Međutim, problem bi mogla predstavljati činjenica da ‘bijelima’ treba hitno rješenje, a Senegalac dugo nije igrao.

Previous articleNazvala me suprugova ljubavnica i rekla da sam dosadna u krevetu: Ovakvu osvetu sigurno nije očekivala!
Next articleZbog ove fotke Nives Celzijus mnogi će na radove u dvorištu gledati drukčije: ‘Zidam kuću trokatnicu’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here