Home Mozaik Nazvala me suprugova ljubavnica i rekla da sam dosadna u krevetu: Ovakvu...

Nazvala me suprugova ljubavnica i rekla da sam dosadna u krevetu: Ovakvu osvetu sigurno nije očekivala!

460
0
Photo by Katie Salerno: https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-kissing-18397/

Nakon 14 godina braka, Britanka je saznala da njen suprug ima ljubavnicu, a tada je priča dobila prilično neobičan epilog.

– Suprug i ja smo zajedno 14 godina, a on ima ljubavnicu sedam godina. On ima 39, a ja 37 godina. Imamo dva sina od devet i šest godina – počinje ona svoju priču.

Svijet joj se srušio kada je nedavno na suprugovu laptopu pronašla tajnu mapu sa stotinama mailova u kojima je čitala razgovore između njega i misteriozne ljubavnice.

– Bila sam shrvana kad sam to vidjela, htjela sam ga odmah izbaciti. Bilo je jasno da su imali kvalitetan seksualni život i da su razvili osjećaje jedno prema drugom. Čim se tog dana vratio kući, doslovno sam ga zatrpala hrpom ispisanih mailova – napominje Engleskinja.

– Bila sam slomljena kada je sve priznao, ali sam shvatila da ga još volim. To je bilo prije tjedan dana, oboje smo plakali, a on je rekao da su naše prve godine bile najbolje u njegovom životu i da ih želi natrag. Rekao je i da se boji što mu ljubavnica sprema, te da je već nekoliko puta prekidao s njom. Na kraju ju je definitivno ostavio i odlučio se boriti za svoj brak – objašnjava ona.

Onda je uslijedio novi šok!

– Na telefon me zvala žena s kojom me muž prevario! Ona očito nije dobro podnijela prekid i bijesno mi je rekla da sam ja kriva za njihovu aferu, da sam budala i da sam dosadna u krevetu…

Odlučila sam joj se osvetiti tako što sam pokušala oprostiti svom mužu i spasiti naš brak. Tako da mi je na neki način svojim pozivom pomogla da donesem odluku – zaključila je Britanka.

Previous article(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Morski pas mladiću odgrizao spolni organ: Horor na poznatoj plaži, odjeknuo vrisak majke
Next articleSenegalac iz Barcelone dolazi u HNL?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here