Home Najnovije Serijska prevarantica: Muškarcu (60) prije 16 godina obećala udaju, od tada joj...

Serijska prevarantica: Muškarcu (60) prije 16 godina obećala udaju, od tada joj je davao novac

117
0

Protiv 48-godišnjakinje i 24-godišnjakinje, navodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska, podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Splitu
Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakinjom i 24-godišnjakinjom koje se sumnjiči za počinjenje prijevare i pomaganje u prijevari, izvijestila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska.

Prvoosumnjičena, 48-godišnjakinja sumnjiči se da je tijekom 2006. godine dovela u zabludu 60-godišnjaka. Lažno mu se predstavljala kao njegova bivša djevojka tražeći da joj mjesečno uplaćuje razne novčane iznose, uz obećanje udaje za njega. Oštećeni je to i učinio te joj do ožujka ove godine uplatio ukupno iznos od 830 tisuća kuna.

Prema dogovoru s 24-godišnjakinjom, 48-godišnjakinja je da oštećeni novac uplaćuje i na račun druge osobe. Ta je osoba, zbog prikrivanja kaznenog djela i sudioništva, novac prebacivala 24-godišnjakinji. Novcem su kupile osobno vozila, prodale ga te novac zajedno potrošile.

Također, 48-godišnjakinja se sumnjiči da je tijekom 2019. godine dovela u zabludu 53-godišnjaka lažno mu se predstavivši kao djelatnica Porezne uprave Split. Ponudila mu je rješavanje otpisa poreznog dugovanja te ga u više navrata tražila novac. Sveukupno joj je predao 18 tisuća kuna.

U zabludu je dovela i 39-godišnjakinju koju je tražila hitno potreban novac. Navela je da će joj ga vratiti kroz mjesec ili dva pa joj je oštećena dala 6.000 kuna. Novac joj nije vratila, nego ga je zadržala za sebe.

Protiv 48-godišnjakinje i 24-godišnjakinje, navodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska, podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Splitu.

Previous articleHrvatski reprezentativac ostvario transfer karijere!
Next articlePuhovski o Milanoviću: Vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona dignula nogu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here