Home Sport Serse Cosmi: Zatekao sam uspavanu i uplašenu momčad!

Serse Cosmi: Zatekao sam uspavanu i uplašenu momčad!

311
0

Sutrašnji ogled s Osječanima na press konferenciji najavili su trener Cosmi i mladi napadač Matija Frigan.

– Prva utakmica na čelu riječke momčadi, prva u klubu van Italije bit će posebna emocija za mene i moje suradnike. Znam i da su očekivanja veća od strane kluba i navijača jer žele nešto novo vidjeti s dolaskom novog trenera. Promjene? Nisam toliko bahat da bih si dao za pravo da odmah nešto drastično mijenjam u tjedan dana. Momčad je na treninzima pokazala reakciju koja nam daje za pravo nadati se kako odmah od sutra polako idemo van iz ove teške situacije – počeo je Cosmi.

– Najteže mi je bilo popamtiti imena svih igrača. Previše ih je! To zna imati jako loš psihološki efekt tako da ću taj broj smanjiti. Imam ideju o tome kojih će 11 početi i u kojem sustavu.

– Kakvu sam momčad zatekao? Uspavanu i preplašenu! To je problem svih momčadi koje uđu u lošu seriju. Izgube samopouzdanje. A mi moramo vjerovati u sebe! Jer imamo igrače koji moraju bolje. I to hoću vidjeti odmah protiv Osijeka.

Ipak, Cosmi je optimist:

– Optimizam me ponio čim sam sjeo u auto i krenuo u Rijeku, a još više kad sam upoznao predsjednika te vidio grad i ove svjetske uvjete u kojima se na Rujevici radi. A kad čujem huk naših navijača bit ću još veći optimist.

Matija Frigan bori se za svoje mjesto u napadu.

– Novi trener donio je novu pozitivnu energiju. Atmosfera je dobra. Nije idealna, ali radimo i trudimo se maksimalno. Želimo se što prije izvući iz ove situacije. Osijek je težak suparnik, ali nadamo se pozitivnom rezultatu – zaključio je Frigan.

Previous articleVIDEO: Zvezdin tragičar izviždan na Marakani. Na klupi se rasplakao
Next articleLegendarni nogometaš skandalizirao britansku javnost tweetom o preminuloj Kraljici, prijeti mu otkaz!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here