Home Sport Sersi Cosmi uoči Jadranskog derbija: Za rivalitet Rijeke i Hajduka znao sam...

Sersi Cosmi uoči Jadranskog derbija: Za rivalitet Rijeke i Hajduka znao sam i prije nego sam došao (VIDEO)

132
0

Sersi Cosmi nije imao debi iz snova, a već ga sutra čeka novi veliki ispit protiv Hajduka kod kojeg gostuje Rijeka u zaostaloj prvenstvenoj utakmici.

– Prva utakmica je bila šokantna, mislio sam da će se biti poteškoća i da ćemo se moći magično izvući ali nisam očekivao toliku razliku između protivnika. Drugo poluvrijeme je bilo malo bolje ali još nismo ono što bi trebali biti kao momčad. Posljednja tri dana nisu dovoljna da s momčadi napravim što želim ali jesu da igrači shvate što želim od njih. Nemoguće je zamisliti momčad koja nema karakter, koja ne trči, koja ne daje natjecateljski duh do maksimuma. sutra ćemo igrati na terenu kao obično što će nam dati priliku da shvatimo jesmo li ovih par dana napravili dovoljno ili nas čeka još bolja.

Utakmice protiv Hajduka puno znače navijačima.

– Znao sam za to rivalstvo prije nego sam došao. Mogu shvatiti što utakmica znači navijačima ali moram se nažalost koncentrirati na samu utakmicu kao i na svaku drugu. Ova će utakmica usmjeriti nadolazeće.

Jesu li igrači psihološki podignuti nakon Osijeka?

– Osam sati je ništa u nogometu. Naravno da sam razgovarao s igračima kao što vjerujem da su i međusobno razgovarali. Svatko pametan zna da se onako ne izlazi na teren. Nadam se da su igrači razumjeli što želim od njih, zakljuio je Sersi.

Previous articleMUP izdao posebnu obavijest za Jadranski derbi: Ovo je utakmica visokog rizika
Next articleMilanović na radnom ručku samita Brdo Brioni: U Srebrenici nije bio genocid

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here