Home Mozaik Severina nakon sinoćnjeg koncerta: Iz osiguranja su rekli da me to moglo...

Severina nakon sinoćnjeg koncerta: Iz osiguranja su rekli da me to moglo ubiti

636
0

Snimka sa Severininog koncerta kojim je zatvorila 56. Vinkovačke jeseni, a u kojoj odbija kišobran od tjelohranitelja tijekom pljuska, postala je viralna, a sada je pjevačica otkrila još jedan detalj sa sinoćnjeg koncerta.

“Rekli su mi moji iz osiguranja da nisam smjela dirati mikrofon, da me mogla struja ud’rit… Znala sam to, ali znala sam i da neće struja meni ništa. Otac mi je 30 godina radio u Elektrodalmaciji, valjda se to računa kod Boga”, započela je Seve objavu ispod snimke na kojoj pjeva pjesmu Rođeno moje.

“Osim toga, kit, što me nije ubilo, snagu mi je ulilo. Probali su mene ubiti i jači ‘volti’ pa vidi kako sjajim”, dodala je uz emotikon koji plače od smijeha.

“P.S. Zezam se. Ne pokušavajte ovo kod kuće… Ni na bini. Ni nigdje. Opasno je…”, zaključila je Severina.

“Kraljica naša, jedna jedina Severina”, “Najbolja si, bio je užitak slušati te uživo u tim trenutcima, znajući da ovu sada pjevaš s posebnim žarom”, “Predivno”, “Bravo”, “Naša kraljica, kraljica Balkana”, samo su neki od komentara ispod objave.

Previous articleUmro tijekom odnosa s ljubavnicom, kad vidite što je njegova žena isklesala na grobu neće vam biti dobro!
Next articleNa Krimeji se pojavio i nekoć ubojiti napadač: Igram u četvrtoj ligi, imam apartmane, nije loše!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here