Home Mozaik Severinin Instagram zatrpan porukama podrške nakon slika Igora i Milana

Severinin Instagram zatrpan porukama podrške nakon slika Igora i Milana

229
0

Regiju su iznenadile vijesti da su Igor Kojić i Milan Popović postali prijatelji. Severinin bivši muž objavio je fotografije s Milanom Popovićem na svom Instagramu i izgleda da se njih dvojica u posljednje vrijeme intenzivno druže, a Kojić je potvrdio da mu je Popović bio na rođendanu te da je na zabavu poveo i malenog Aleksandra.

Društvene mreže preplavili su komentari o novopečenom prijateljstvu Severininih bivši, a pjevačica za sada nije dala nikakav komentar na događaje. Ona na svom Instagramu objavljuje fotografije iz Italije i ignorira bivšeg muža i bivšeg partnera.

“Alberobello je poznat po jedinstvenim građevinama nastalim gradnjom bez veziva, isključivo od nepravilnih vapnenačkih kamenja, koje su preživjele od prapovijesti do modernih vremene, koje se nazivaju trullo. Trulli Alberobella se nalazi na UNESCO-ovom popisu svjetske baštine u Europi od 1996. godine”, napisala je Severina uz fotke iz Italije.

Sudeći po objavama, Seve je odlučila ignorirati pitanja i natpise o bivšima i uživati u putovanju.

“Ono kad bivši bivšem poklanja ikone, a oboje pate za ikonom.. Neprocjenjivo”, napisala joj je jedna obožavateljica, a ispod fotki iz Italije javile su joj se i brojne poznate osobe iz regije šaljući joj srdašca u komentarima. Nove fotke iz Italije skupile su gotovo 20 tisuća lajkova.

“Seve, nikad ne razočaraš”, dodaju fanovi.

“Kad te čovjek pogleda, jasno je što je onim budalama. Drama si u svakom izdanju”, pišu joj.

Severina se javila na Instagramu i odmah nakon što je Igor objavio fotku s Milanom poručila: Život je lijep.

Previous articleTako to rade ozbiljni gradovi: slovenski Koper otvorio novi autobusni kolodvor, financiran EU fondovima
Next articlePijana policajka u Engleskoj urinirala u svlačionici dućana, nije dobila otkaz

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here