Home Kolumne SEXPERTIZA by Marija A. ŠTRAJH: BAGO JE SVIMA ODVALIO ŠAMAR!

SEXPERTIZA by Marija A. ŠTRAJH: BAGO JE SVIMA ODVALIO ŠAMAR!

644
0

Ne znamo što je bilo, ali imamo pravo znati! U toj profesiji izgoriš kao šibica, a nitko ne vidi, ni šefovi, ni familija, ni frendovi. Umreš za novinarski projekt kao zadnji šupak i nema te zlatne medalje koja može platiti herc koji si dao za javno mnijenje, ma ne za samopromociju već altruističko sranje pomicanja granica, a ne kao što jalni beskorisni šupci misle!

A sustavno se omalovažava novinare i intelektualce, ljude koji promišljaju i ostavljaju zdravlje zbog toga. Ma di će familija kužiti ako nije iz faha. Misle, lagan posao, nije lopata u ruci, pojma nemaju! Di će frendovi pitati, jesi živ/a, jer im je u glavi da imaš novu ekipu! Di će javnost kužiti kad te osuđuje na račun fizičkog izgleda, naglaska ili visine ili spolnog smjera. E jadna li smo mi ekipa, bezdušna, izmorena i jalna! Ja sam skviknula zamalo u 42. zbog TV posla jer me izgorio, predinfarktno stanje. Mnogi su tada isto pomrli.

Ma nikoga nije briga. Žele da nas nema! Da nema nikoga tko bi kopao po njihovim govnima! Ali, zapamtite uvijek će netko biti, jer zauvijek će govna isplivati.

Previous articleSvećenik potrošio 150 tisuća eura donacija na porno stranice koje prikazuju seks uživo
Next articleIvan Rakitić pomaže Hajduku: ‘Uz pun Poljud sve je moguće, a jednog igrača treba potpuno zaustaviti‘

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here