Home Kolumne SEXPERTIZA by Marija A. Štrajh: Muškarci

SEXPERTIZA by Marija A. Štrajh: Muškarci

131
0

Netko bi rekao, ta divna stvorenja, netko muške šovinističke svinje, netko bi odmahnuo rukom, netko se samo tajanstveno nacerio, a ja kažem fascinantne spodobe. Kod frajera se sve zna i nikako ništa, oni jednostavno su takvi, pompozni, dominantni, arogantni, dragi, lažljivi, plačljivi, hrabri i kukavni stoga fascinantni. Ružni, lijepi, zgodni, bezvezni, glupi, pametni, hrabri ili kukavice, svojim fizionomijama su uistinu spodobe jer su animalni i kad ulože silne godine na sofisticiranju.

E sad, samo je poneki podmukao kako to žensko čeljade zna. Ta je vještina dana ženama još iz biblijskih dana kada su potjerali Lilith, a Adamu dopustili da se umisli.

Dakle, muško može sve, ali uvijek u paru sa svojim dječjim nakanama jer ruku na srce, svi oni redom su mamine maze traumatizirani odvajanjem od te čarobne sise. Vječno djetinjasti i kad se kao uozbilje zadržavaju šarm sinčića i to je ono nešto zbog čega mi sve padamo, a to je na dječarca.

Ah, majko siso iz kojeg si pakla izašla!

Pravo muško zapravo ne postoji jer je proizvod žene s kojom se borio čitav niz godina, dok nije stasao pa nastavio borbu sa surogatom jer na kraju priče majka je uvijek broj jedan, a sve ostale su samo loše imitacije s kojima on prihvati ili ne kompromis.

Toplinu muškarca nikad ne može zamijeniti hladnoća žene. On gori i kad je najtiši, dok ne ekspandira. Žena jednostavno reprogramira.

Iz toga razloga su oni fascinantne spodobe, jer su svakakvih oblika, boja i veličina, strašno ovisni o željama svojeg penisa, ali ludi za ženama ili zamjenama za žene. Jednostavno ne mogu se ohladiti jer njihova krv ključa iz mošnji.

Mogu ispasti jako glupi, ili jako pametni, ali oni su vječno nedojebani, a oni koji to i upražnjavaju često, nikad im nije dosta!

Zaluđeni vaginom zbog kojeg svijet mijenja tokove, spremni su na sve, od klečanja na koljenima pa do ubojstva. Vagina je kraljica svijeta!

Na muškom licu čitaš sve, a na ženskom ništa. I kad je najsigurniji u procjenu, slijedi promašaj. Njihova ih potreba za predominacijom zavarava, njihov penis im daje krive savjete, jer su u sve sigurni i ništa ne mogu predvidjeti, a najmanje žensko ponašanje.

Mi možemo što želimo i uvijek ćemo napraviti onako kako se nama sviđa, svidjelo se to nekome ili ne.

Prvo i glavno žensko pravo jest – da se predomisli! Pa sad tko može, neka se s time nosi.

Oprez! Pazite da ne biste ostali bosi.

Previous articleVIDEO: Navijač Rome provocirao bus pun Leicesterovih navijača u prometu pa ga stigla kazna
Next articleVeliki kiks Chelseaja na Stamford Bridgeu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here