Home Mozaik Širi se priča o novom ukazanju Djevice Marije, svećenik na Twitteru objavio...

Širi se priča o novom ukazanju Djevice Marije, svećenik na Twitteru objavio što su mu poslali župljani

337
0

Evaristus Bassey, katolički svećenik iz nigerijskog Calabara, objavio je na svom profilu na Twitteru fotografije navodnog ukazanja Djevice Marije te je kazao da je čudesnom događaju svjedočilo više od stotinu ljudi. Vijest o ukazanju postavio je 30. lipnja u večernjim satima, a uz prvu objavu napisao je sljedeće:

“U srijedu, 22. lipnja 2022., Blažena Djevica Marija ukazala se u jednoj od naših župa u Calabaru. Tome je svjedočilo više od stotinu ljudi, pa čak i protestantski pastor Destiny Egan koji je došao posjetiti svog rođaka, pomoćnog svećenika”, naveo je Bassey i pola sata kasnije objavio nove do njega dospjela zapise:

“Bilo je presvijetlo da bi se dobile jasnije fotografije. Uglavnom, nakon što se pojavila, preselila je do njoj posvećenog svetišta i zatim otišla u visine. Bilo je čudesno, ta cijela aura oko župe. Nije se nikome obratila, ali vjerujem da nas je došla uvjeriti kako je Bog uz nas”, istaknuo je Bassey.

Istina, Basseyja su u komentarima pojedini napali da je zapravo ukrao stare fotografije s interneta kako bi izmislio da se odvilo čudo, međutim svećenik je s narednim danima nastavio objavljivati iskaze novih navodnih svjedoka.

Tako je objavio i fotografiju čovjeka imena Saviour Asuquo, koji je kazao da je vidio kako “lik Blažene Djevice Marije izlazi iz područja duge i približava mu se.”

Rekao mi je da je ostao zatečen jer je vrlo jasno gledao u ženu koja je nosila trepereću krunu i krunicu dok se oko nje ukazivalo svjetlo. Tome je dodao da nikad nije vidio tako lijepu ženu, ali i naglasio da mu ništa nije kazala, da mu se samo nasmiješila.

Priču o ukazanju praktički je zaključio 3. srpnja, kada je na svom profilu na Twitteru objavio još jednu od fotografija koju su mu proslijedili tamošnji vjernici.

Inače, Bassey je profil na Twitteru ukrasio fotografijom njegova susreta s papom Franjom, a o sebi je u uvodniku napisao da je svojedobno vršio dužnost izvršnog direktora Caritasa u Nigeriji.

Previous articleKamenovati će je do smrti! Djevojci izrečena jeziva kazna kakva nije viđena desetljećima, razlog još strašniji!
Next article37-godišnjak nokautirao 30-godišnjaka na Žabici!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here