Home Mozaik Sjedila je na klupi, a on joj je prišao s ovom fotografijom:...

Sjedila je na klupi, a on joj je prišao s ovom fotografijom: odjednom se počela skidati (VIDEO)

202
0

Nije rijetkost vidjeti zgodnu manekenku kako modnom pistom šeće u provokativnim modelima pokazujući svoje isklesano tijelo. Ovakva izdanja obično viđamo na nekim ekskluzivnim revijama. No, takve situacije nasred ulice doista nisu česte.

Manekenka Christie Val također je profesionalna plesačica, instruktorica fitnessa i osnivačica “The Baldtouragea”. Christie je odrasla u West Chesteru u Pennsylvaniji, ali trenutno živi u Los Angelesu u Kaliforniji. Nakon završetka fakulteta, Christie je dijagnosticirana alopecija, a ta je raznolikost postala njezina prednost koja ju je izdvajala od ostalih.

Sada je privukla veliku pažnju kada je snimljena kako nasred ulice uživa u ispijanju kave. U jednom trenutku joj prilazi muškarac i pokazuje mobitel, a ona onda oduševljeno gleda što joj je mladić pokazao. Sljedeći kadar videa koji je objavljen na Tiktoku prikazuje Christie kako ulazi u kadar i skida se. Odjednom je vidimo u sitnom bijelom donjem rublju kako ponosno pokazuje svoje isklesano tijelo.
Nabacuje velika krila kakva nose modeli Viktorijinih anđelica i kreće u zavodljivu šetnju ulicom. Ova scena izazvala je veliku buru. Prolaznici su je zaustavljali i fotografirali, muškarci upijali božanstveni prizor koji im se odvijao pred očima.

Ovaj isječak na TikToku prikupio je više od 400.000 lajkova i gotovo 3000 komentara.

  • Lijepa je i puna samopouzdanja.
  • Izgleda sjajno u svakom izdanju.

Tužna vijest od srpskog biznismena Željka Mitrovića

Tvrd kao kamen i sa 75! Jaka potencija kao sa 19 godina: ujutro popiti 1…

  • Reakcije prolaznika su pun pogodak.

– Ovo je dokaz da svatko može biti “Viktorijin anđeo”.

  • Stvarno izgleda kao anđeo – samo su neki od komentara koji su pratili ovaj video.
Previous articleStručnjak upozorava na opasan trend koji kruži društvenim mrežama
Next articleKontroverzni analitičar: ‘Prigožin je živ i zdrav, a reći ću vam i gdje se nalazi. Putin? Jesen preživjeti neće’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here