Home Mozaik Sjeo na sladoled, naručio četiri kugle, a onda je došao račun: ‘Svugdi...

Sjeo na sladoled, naručio četiri kugle, a onda je došao račun: ‘Svugdi san bia, al‘ ovoliko nikad sladoled nisan platia… WTF’

254
0
pexels goumbik 1352271
pexels goumbik 1352271

Je li vam se ikad dogodilo da poželite osvježenje, uredno ga platite i onda poželite – pasti u nesvijest zbog nagomilane mučnine kad vidite ispostavljeni račun!

To se dogodilo jednom posjetitelju Dubrovnika, koji je svoje zaprepaštenje, pogledavši uredno plaćen račun za sladoled za sebe i društvo, podijelio na društvenim mrežama.

“Svugdi san bia, al‘ ovoliko nikad sladoled nisan platia… WTF”, napisao je, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Spomenuti gost u Dubrovniku, po rječniku očito Dalmatinac, prema objavljenom faksimilu računa četiri kugle sladoleda platio je ukupno 15,60 eura, odnosno po 3,90 eura svaku.

33969689 1
33969689 1

Ljestvica je na startu turističke sezone na hrvatskom Jadranu podignuta ekstremno visoko, na razini svjetskog rekorda i upisa u Guinnessovu knjigu. Može li ovo netko oboriti? Što još treba staviti u sladoled ili promijeniti u načinu proizvodnje za srušiti ovaj rekord, osim svima dobro poznatih regularnih sastojaka, ne računajući one ekscentrične sladoledne kombinacije obogaćene zlatnim listićima i kapljicama superskupih šampanjaca te desetljećima starih viskija?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here