Home Mozaik Skandal koji je potresao državu: Kći tuče majku i viče na nju...

Skandal koji je potresao državu: Kći tuče majku i viče na nju dok prijateljice snimaju (VIDEO)

539
0

Skandal bez presedana dogodio se u kolumbijskoj Antiohiji kada je, prema medijskim izvještajima, maloljetna osoba pretukla i vrijeđala njezinu majku koja je ušla uzeti njezinu torbu.

U tom trenutku djevojka koja je ležala na podu i čitala časopis iznenada je napala majku vičući da odmah napusti sobu, a onda ju je nekoliko puta udarila i odgurnula, javlja Kalle Blue Radio.

Nekoliko trenutaka kasnije, majka je demonstrativno bacila lutku i izašla iz sobe, a kćer je vikala za njom, obraćajući joj se nestvarnim pogrdnim riječima.

Incident su snimili i drugi prijatelji djevojke koji su bili u njezinoj sobi, a jedan od njih je video objavio na društvenim mrežama.

Nakon ove scene, mnogi korisnici društvenih mreža u Južnoj Americi ostali su šokirani ponašanjem maloljetnice, napominjući da je treba dobro preodgojiti i naučiti kako se ponašati sa starijima, a posebno s roditeljima.

Neki su čak i otišli do te kuće kako bi se obračunali s djevojkom, nakon čega je policija morala reagirati kako bi sačuvala mir.

Slučaj je bio u nadležnosti Tajništva i Postaje obiteljske policije koji su odobrili mjere zaštite ove obitelji.

– Maloljetnica i njezina obitelj dobili su potporu općine u vidu socijalne, psihološke i pravne podrške, kako bi osigurali cjelovitu dobrobit obiteljske jezgre – zaključuju iz uprave općine Antiohija.

Previous articlePrva pobjeda Lakersa, Anthony deveti strijelac u povijesti. Netsi izbacili Irvinga iz momčadi dok se ne cijepi!
Next articleGazzeta: Perišić je vatra koja se ne gasi, a Brozović mač koji razbija lozinke!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here