Home Mozaik Skandal u avionu: Putnik prolio mokraću po stjuardesi – incident šokirao putnike!

Skandal u avionu: Putnik prolio mokraću po stjuardesi – incident šokirao putnike!

234
0
pexels pixabay 46148 (1)
pexels pixabay 46148 (1)

U posljednjem skandalu koji je potresao zračni promet, putnik iz Austrije izazvao je neviđeni incident urinirajući u šalicu tijekom kašnjenja u slijetanju u zračnoj luci Sydney. Ovaj gnusan događaj odvio se nakon trosatnog leta Air New Zealanda iz Aucklanda u prosincu prošle godine, izvještavaju australski mediji.

53-godišnji muškarac kažnjen je sudskom kaznom od 600 australskih dolara (395 dolara) zbog “uvredljivog ponašanja” tijekom incidenta. Putnica koja je svjedočila ovom gnjusnom činu rekla je da je čula zvuk mokrenja dok su čekali izlaz na terminalu zračne luke Sydney.

Incident je privukao pozornost javnosti nakon što je putnica prijavila incident posadi leta. Ona je opisala kako je muškarac, očigledno pijan, urinirao u šalicu dok je avion stajao na pisti oko 20 minuta, čekajući izlaz na terminalu. Dodala je da je muškarac slučajno prolio urin po stjuardesi dok je napuštao avion.

Air New Zealand nije komentirao ovaj pojedinačni incident, dok je australska savezna policija priopćila da su policajci morali intervenirati i udaljiti muškarca iz aviona zbog njegovog neprimjerenog ponašanja.

Ovaj šokantan događaj ponovno je potaknuo raspravu o ponašanju putnika u zrakoplovima te o potrebi strože regulacije kako bi se osigurala sigurnost i udobnost putovanja za sve putnike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here