Home Najnovije Skandal u hrvatskom nogometu: Sudac glavom udario igrača, policija morala intervenirati!

Skandal u hrvatskom nogometu: Sudac glavom udario igrača, policija morala intervenirati!

488
0
Ilustracija

Utakmicu Vinjana i Jadrana iz Kaštel Sućurca obilježio je incident. Susret igran u sklopu Prve županijske lige Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije pao je u drugi plan među zainteresiranima nakon što je po završetku utakmice skandal izazvao drugi pomoćni sudac Toma Galić.

Kako se navodi u službenom HNS-ovom zapisniku, morala je reagirati i policija nakon što je Galić po povratku u svlačionicu glavom udario jednog igrača Vinjana. Delegat utakmice Ante Ujević ovako je opisao što se dogodilo nakon susreta:

“Ponašanje malobrojnog gledateljstva fer i sportsko. Utakmica zasluženo završila visokom pobjedom gostiju. Po završetku utakmice prilikom izlaska s terena gosti su mirno napustili teren dok je glavni sudac sa svojim pomoćnikom izlazio s terena, drugi pomoćni sudac Toma Galić je prilikom kretanja put svlačionice glavom udario igrača domaćih br. 14, te nije odustajao i nije se smirivao, bio je isprovociran.

Igrači domaćih su poletjeli prema sucu, ali su ostali igrači i predstavnici domaćina spriječili daljnji incident. Netom poslije je intervenirala policija. Prijem i ispraćaj gostiju fer i korektan. Sudačka trojka mirno napustila igralište u Vinjanima Donjim. O suđenju naknadno u kontroli.”

Utakmica je završila pobjedom gostiju 4:0.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here