Home Sport Skandal u Srbiji: Srpska reprezentacija zamalo dobila dresove sa šahovnicom!

Skandal u Srbiji: Srpska reprezentacija zamalo dobila dresove sa šahovnicom!

261
0

Poznati proizvođač sportske opreme Puma napravio je opći kaos zbog ideje o opremi za srpske nogometaše, a kulminirao je prodajom neautentičnog dresa.

Fotografije navodnog dresa koje su osvanule na internetu izazvale su lavinu negativnih komentara. Međutim, dres koji je osvanuo na društvenim mrežama ne odgovara stvarnom dresu “orlova”. To će biti jasno 29. kolovoza, kada će biti održana službena promocija novih dresova nogometne reprezentacije.

Za cijeli kaos koji se događa oko dresa zaslužna je i tvrtka koja ga proizvodi – “Puma”. Cijela priča trebala je biti gotova 29. svibnja, za kada je bila planirana promocija. Izvori bliski tvrtki i ljudi koji su uključeni u cijeli posao za dnevnik Kurir su otkrili brojne detalje.

– Opći kaos u svijetu i stvari na koje “Puma” objektivno nije mogla utjecati bile su razlog da do tada nisu mogli završiti i isporučiti dres. Sada je ovo pojavljivanje dresa u prodaji na američkom tržištu potpuno nejasno i čisti je propust i kršenje ugovora. Problem u cijeloj priči je što fotografije dresa na web stranici nisu adekvatne i daju potpuno drugačiji dojam o samom dresu – kaže naš izvor.

Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia
Suradnja “Puma” i FSS datira od prvih dana 2018. godine, a problema je bilo dosta. Čak i neke potpuno sulude stvari.

– Prijedlog opreme Srbije bio je sa šahovnicom na rukavima. Da, ne šalim se, bila je to ideja za dizajn srpskih trenerki koja je poslata FSS-u. Možete samo zamisliti što bi se dogodilo da nogometaši izađu u takvom nečemu na trening ili utakmicu. Bilo je i dosta primjedbi prijašnjih godina od strane korisnika opreme na izrazito lošu kvalitetu, za neke trenere smo dobili odgovore da su to više pidžame za spavanje nego oprema za trening.

Previous articleSudačka komisija: Jović je napravio dvostruku pogrešku
Next articleNapokon otkriven izvor koronavirusa?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here