Home Vijesti ‘Skinuo je masku s kisikom, otkopčao se s monitora…’ Muškarac koji je...

‘Skinuo je masku s kisikom, otkopčao se s monitora…’ Muškarac koji je zaražen pobjegao iz bolnice navodno se uplašio respiratora!

654
0
Foto: total-croatia-news.com/

Cure detalji o muškarcu koji je zaražen koronavirusom pobjegao u ponedjeljak iz Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u Zagrebu, a dan kasnije umro je u majčinom stanu na području Samobora.

Jutarnji list doznaje iz krugova bliskih obitelji da je muškarac još bio živ kada je Hitna pomoć uz policiju upala u stan u Hoto Villa naselju na području Strmca.

U ravnateljstvu Zavoda za hitnu medicinu rekli su da im je poziv za intervenciju u Strmcu u naselju Hoto Ville stigao u 15,56 sati, a hitna je na mjesto pronalaska 53-godišnjaka došla u 16,02 sati.

nače, radi se o 53-godišnjaku koji je bio aktivan sportaš i trener Aikida. Za vrijeme intervencije majka preminulog je djelatnicima hitne pomoći rekla da je bio covid pozitivan i da je pobjegao iz bolnice nakon čega ga policija pokrenula potragu.

Muškarcu je navodno rečeno da će morati biti spojen na respirator, što ga je prestrašilo pa je odlučio udaljiti se iz bolnice.

Iz Klinike za infektive bolesti “Dr. Fran Mihaljević kazali su da je pacijent upućen na odjel u izolacijsku jedinicu u pratnji medicinske sestre s postavljenim kisikom, gdje su mu izmjerene vitalne funkcije, učinjene ordinirane pretrage, postavljena intravenska kanila te je pacijent postavljen na monitor zbog daljnjeg praćenja vitalnih funkcija.

On je tada navodno naglasio da ne želi primati terapiju, a u 16:10 medicinsko osoblje odjela primijetilo je da pacijent nije u bolesničkom krevetu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here