Home Sport Skočić odveo Iran na Svjetsko prvenstvo, već ga po drugi put pokušavaju...

Skočić odveo Iran na Svjetsko prvenstvo, već ga po drugi put pokušavaju potjerati s klupe!

188
0

Prema pisanju iranskih medija, do kraja ovoga tjedna bi hrvatskog stručnjaka na klupi iranske nogometne reprezentacije Dragana Skočića trebao zamijeniti Portugalac Carlos Queiroz. Skočić od mjeseca veljače 2020. godine uspješno vodi Iran s kojim se uvjerljivo kvalificirao na Svjetsko prvenstvo koje će se od 20. studenoga do 18. prosinca održati u Kataru.

Queiroz se nije uspio izboriti odlazak na SP s Egiptom, ali novi predsjednik Iranskog nogometnog saveza Mehdi Taj je tijekom svoje kampanje za dolazak na tu dužnost najavljivao povratak Queiroza na iransku klupu na kojoj je Portugalac ranije tijekom svoje karijere proveo osam godina, od 2011. do 2019.

Taj je u utorak imenovan za predsjednika Iranskog saveza, a bit će mu to drugi boravak na toj dužnosti, jer je bio predsjednik od 2013. do 2016., a i tada je izbornik bio Queiroz. Tijekom svog prvog boravka u Iranu, Queiroz je dva puta odveo tu reprezentaciju na SP, ali nijednom nije uspio proći skupinu. Na ovogodišnjem SP-u Iran će igrati u skupini B s Engleskom, Walesom i SAD-om.

Previous articleVIDEO: Cosmi održao prvi trening
Next articleVIDEO: Izbornik izgubio živce u time-outu: Slušaj! Nemoj stalno leđima!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here