Home Mozaik Škoro: Ne smeta mi da vode ljubav dvije žene ili dva muškarca,...

Škoro: Ne smeta mi da vode ljubav dvije žene ili dva muškarca, ali…

166
0
Piše: Mario Nakić/Liberal.hr

Miroslav Škoro gostovao je na Happy FM-u, zaključio da je “moderno, suvremeno konzervativan muškarac” i dotaknuo se teme LGBTQ+ odnosa.

“Prije je bilo ako se ne udaš do 25, ti si baba-cura ili stari dečko i nitko te neće… Jesu se vremena promijenila i ta granica pomaknula, ali volio bih uživati u unucima i pomoći koliko mogu, ipak je lakše buditi se po noći kad si mlađi i uživati u toj dječici. No moja se djeca nisu još odlučila za taj korak. Puno toga se danas preselilo u virtualni svijet, ali to je jedno, a stvarnost je drugo”, rekao je na početku Škoro.

Voditelj ga je zatim upitao: “Mislite li da ste moderan ili konzervativan muškarac? I što mislite o LGBT zajednici?”

“Ja sam jedan vrlo moderan, suvremeno konzervativan muškarac… Što se tiče LGBT zajednice, ona ima pravo na postojanje, dapače, ja sam za to da svi mi imamo prava onoliko koliko imaju najmanji među nama, no ne volim teror manjine nad većinom i kada se negiraju neke stvari koje su, kako bih rekao, prirodni zakoni i zdrav razum… Ako je dijete o kojem smo maloprije govorili posljedica odnosa muškarca i žene, ja nemam ništa protiv toga da vode ljubav dvije žene ili dva muškarca ili koliko god njih hoće, ali uvijek im treba suprotni spol da naprave dijete, ili barem njihove stanice… To je tako i tu se ne može ništa”, zaključio je Škoro.

Previous articleSvećenik uništio bundeve za Noć vještica: Spominjao Boga, svi su se naljutili kad su vidjeli reakciju djece
Next articleVatreni dosta pali na novoj FIFA-inoj ljestvici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here