Home Mozaik Slavica doletjela zbog tenisa i Zdravka Čolića

Slavica doletjela zbog tenisa i Zdravka Čolića

1158
0

Kao velika ljubiteljica tenisa, ali i Istre, Slavica Radić Ecclestone jučer je privatnim zrakoplovom doletjela u Pulu kako bi u Poreču pratila Davis cup meč između Hrvatske i Čilea. S glomaznim sunčanim naočalama, susret Marija Ančića i Nicolasa Masse pratila je iz svečane lože s predsjednikom Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatkom Matešom, inače jednim od najboljih hrvatskih prijatelja Slavice Ecclestone.

O njihovu prijateljstvu Jutarnjem je listu nedavno govorio sam Mateša, napomenuvši da se vrlo često čuju.

– Ja sam joj potpora u svim životnim situacijama. Tijekom one posljednje afere vezane uz navodni razvod u svakom sam trenutku znao gdje je Slavica i mogao sam u svakom trenutku doći do nje, iako se pisalo da se ona skriva – rekao je tada predsjednik HOO-a. Zašto sa Slavicom u Hrvatsku ovaj put nije došao njezin suprug Bernie, pokušali smo doznati od njezine odvjetnice Liz Vernon, ali je ona jučer mudro isključila sve telefone.

Supružnici Ecclestone, inače, nakon zajedničke proslave Nove godine u Beogradu, čime su namjeravali demantirati priču o raspadu njihova dugogodišnjeg braka, više se nisu zajedno pojavljivali u javnosti. Prvi čovjek Formule 1 čak je prije nešto više od dva tjedna uhvaćen na večeri u londonskom restoranu Ivy s atraktivnom tamnoputom ljepoticom, ali o prirodi tog odnosa poslovično učinkoviti engleski novinari nisu doznali ništa konkretnije.

Inače, kada smo jučer pokušali fotografirati Slavičin zrakoplov, smješten vjerojatno u jedan od hangara pulske zračne luke, među djelatnicima aerodroma nastala je gotovo panika.

– Riječ je o VIP gostima i nemate pravo na fotogorafiranje na prostoru zračne luke – kratko i jasno su nas otpravili s prostora aerodroma.

Prema nepotvrđenoj glasini, Slavica sutra namjerava doći u Zagreb kako bi u Areni poslušala koncert Zdravka Čolića. (jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here